Petrol İş Sendikası Genel Başkanı Ali Ufuk Yaşar Açıklaması - Son Dakika
Ekonomi

Petrol İş Sendikası Genel Başkanı Ali Ufuk Yaşar Açıklaması

Petrol İş Sendikası Genel Başkanı Ali Ufuk Yaşar Açıklaması

Eylül ayı başında yapılan 27. Olağan Merkez Genel Kurul’da Petrol-İş Genel Başkanlığı görevine seçilen Ali Ufuk Yaşar, Kocaeli’de basın mensupları ile bir araya geldi.

22.09.2015 12:49

Eylül ayı başında yapılan 27. Olağan Merkez Genel Kurul'da Petrol-İş Genel Başkanlığı görevine seçilen Ali Ufuk Yaşar, Kocaeli'de basın mensupları ile bir araya geldi.

İstanbul'da 5 Eylül'de yapılan 27. Olağan Genel Kurul'da yapılan seçimde Petrol-İş Genel Başkanı olan, sendika Kocaeli eski İl Başkanı Ali Ufuk Yaşar, yapılacak çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Seka Park'ta bir restoranda düzenlenen toplantıya Genel Başkan Yaşar'ın yanı sıra, Sendika Genel Yönetim Sekreteri Ünal Akbulut,Petrol-İş Kocaeli Şube Başkanı Salih Akduman, Kocaeli Başkan Yardımcısı Nesim Yetişoğlu ve basın mensupları katıldı.

Toplantıda seçim ve sonrası hakkında değerlendirme yapan Petrol-İş Genel Başkanı Ali Ufuk Yaşar, "Yapılan genel kurulda ezici bir çoğunlukla kazanmak gerçekten mutluluk verici bir sonuç. Tabi seçildikten sonra iş başlıyor. Bundan sonrası itibariyle çalışanlarımızın sorunlarını en aza indirmeye dair, yok etmek mümkün değil, önemli çalışmalar bu zamana kadar yaptık. Bundan daha fazlasını yapacağız inşallah. Çünkü sözlerimiz var. İnsanların bize olan güvenlerini boşa çıkarmamamız lazım" dedi.

Yaşanan terör olayları ve seçim sürecine de değinen Genel Başkan Yaşar, "Bizim insanımız, Tek Türkiye anlayışından hareketle aynı ülke içerisinde yaşayan insanların birbirine bakış açısı farklı olamaz, et ve tırnak misalidir' diyerek var olan sorunların bu manada çözülmesi gerektiğini ifade eden bir sendikayız. Ülkenin bölünmez bütünlüğüne dair şartlarımız var. Terörize olamayan hiçbir insan hareketinin engellenemez olduğunu düşünüyoruz. Ama ne zaman iş silaha dönerse 'Dur' deriz. Bu manada teröristleri de lanetliyoruz. Bu olayların içerisinde gerçekleşecek seçimlerin hayırlı olmasını diliyoruz. Sendika olarak istikrardan yanayız. Mutlaka bir kasım seçimlerinden sonra nasıl bir hükümet kurulacaksa bir an önce kurulmalı ve iş hayatı normal moduna, kendi fabrika ayarlarına dönmelidir" diye konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Petrol İş Sendikası Genel Başkanı Ali Ufuk Yaşar Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement