Rekabet Kurulu Kararları - Son Dakika
Ekonomi

Rekabet Kurulu Kararları

Rekabet Kurulu Kararları

Rekabet Kurulu, Bankalararası Kart Merkezi AŞ TechPOS projesine 3 yıl süreyle muafiyet tanıdığı bildirildi.

17.01.2014 11:50

Rekabet Kurulu, Bankalararası Kart Merkezi AŞ TechPOS projesine 3 yıl süreyle muafiyet tanıdığı bildirildi.

Rekabet Kurumunun internet sitesinde yer alan duyurulara göre, Bankalararası Kart Merkezi AŞ TechPOS projesine 3 yıl süre ile muafiyet tanındı.

Kurul, Sosyal Güvenlik Kurumu-Datamed Bilgi Yönetimi Ltd. Şti. Sosyal Güvenlik Kurumu ile Datamed Bilgi Yönetimi Ltd. Şti. arasında imzalanan "T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Genel Sağlık Sigortası Verilerinin Paylaşımına İlişkin Sözleşme"ye menfi tespit belgesi verdi.

Dimes Gıda Tarım Sanayii Ticaret AŞ ile Pınar Süt Mamülleri Sanayi AŞ arasında imzalanan "İş Ortaklığı Sözleşmesi"ne muafiyet tanındı.

Çukurova Grubuna ait T Medya Yatırım ve Sanayi AŞ, Atlas Yayıncılık ve Ticaret AŞ, Alem Radyo ve Televizyon Yayıncılık Ticaret AŞ, Bilişim Radyo Televizyon Yayıncılık Sanayi ve Ticaret AŞ, Sakarya Kent Radyo ve Televizyon Sanayi ve Ticaret AŞ, T Medya Magazin Yayıncılık Sanayi ve Ticaret AŞ, T Medya Televizyon Yayıncılık Sanayi ve Ticaret AŞ, Karova Medya Sanayi ve Ticaret AŞ, T Medya Pazarlama ve Dış Ticaret AŞ, T Medya Baskı Teknolojileri AŞ, Ad Grup Basın Servisleri ve Ticaret AŞ'nin hisselerinin Es Mali Yatırım ve Danışmanlık AŞ tarafından devralınması işleminin izne tabi olmadığına karar verildi.

Arıtaş Basınçlı Kaplar Sanayi AŞ'nin yüzde 75 hissesinin Worthington Industries International S.a.r.l. tarafından devralınması işlemine izin verildi.

Çimko Çimento ve Beton Sanayi Ticaret AŞ'nin yüzde 30 hissesinin Sanko Holding AŞ tarafından Barbetti Cement Çimento Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nden devralınması işlemine izin verildi.

Societe Generale (S.A.) (Paris) Merkezi Fransa İstanbul Türkiye Merkez Şubesi'nin "KrediVer" markası adı altında yürüttüğü tüketici kredisi faaliyetlerinin Fibabanka AŞ tarafından devralınması işlemine izin verildi.

Clariant Masterbatches Ltd.'nin, Rowad National Plastics Co. Ltd. ve Clariant Participations Ltd. ortak girişimine dönüştürülmesi işlemine izin verildi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Rekabet Kurulu Kararları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement