Rıverbed'e "Çalışılacak En İyi Yer" Kategorisinde Ödül - Son Dakika
Ekonomi

Rıverbed'e "Çalışılacak En İyi Yer" Kategorisinde Ödül

Rıverbed\'e "Çalışılacak En İyi Yer" Kategorisinde Ödül

Türkiye'de uzun yıllardan bu yana global bağlantılı kuruluşlar için performans sağlayan Riverbed Technology, 'Glassdoor Çalışanların Seçimi Ödülleri'nde "Çalışılacak En İyi Yer" kategorisinde üçüncü oldu.

23.12.2012 13:11

Türkiye'de uzun yıllardan bu yana global bağlantılı kuruluşlar için performans sağlayan Riverbed Technology, 'Glassdoor Çalışanların Seçimi Ödülleri'nde "Çalışılacak En İyi Yer" kategorisinde üçüncü oldu. Şirket, tüm teknoloji şirketleri arasındaysa ikinci sırayı aldı.

Riverbed Technology, 'Glassdoor Çalışanların Seçimi Ödülleri'nde "Çalışılacak En İyi Yer" kategorisinde üçüncü, tüm teknoloji şirketleri arasındaysa ikinci oldu.

Çalışanlar, geçtiğimiz 12 ay boyunca işverenlerinin ödül kazanmasına yardımcı olmak için Glassdoor'a anonim geribildirimler gönderdi. Glassdoor şirket inceleme araştırmasına, çalışanlardan şirketteki genel memnuniyetlerini ve kariyer fırsatları, tazminat ve yan ödemeler, iş/hayat dengesi, üst düzey yönetim, kültür ve değerler gibi anahtar işyeri faktörlerini puanlandırmasını istendi.

Çalışanlar Riverbed'e beş yıldız üzerinden 4.5 verdi. İncelemelerde, çalışanlar harika bir atmosfer yarattığı, merkez ofisi için çok iyi bir lokasyon seçtiği ve çok iyi yan ödemeler sunduğu için şirketi övdü. Çalışanlar, işlerin nasıl yapılacağını ve çalışanların enerjisini korumayı bilen kusursuz bir liderlik ekibi olduğunu da belirtti. Yönetimin personeli önemsediği, onlara saygı duyduğu ve sürekli denetlemediği de kayda geçti. Araştırmaya katılan çalışanlar, şirket içindeki kariyer fırsatlarının bolluğunu da vurguladı. Araştırmaya katılan çalışanların yüzde 93'ü Riverbed'i arkadaşlarına çalışmak için çok iyi bir yer olarak tavsiye etti. Yüzde 67.4, şirkete beş üzerinden beş yıldız verdi. Riverbed çalışanları kültür ve değerlere en yüksek puanı verirken (neredeyse beş yıldız), bunu iş/hayat dengesi (beş üzerinden dört yıldız) ve üst düzey yönetim (beş üzerinden dört yıldız) izledi ve kariyer fırsatları, tazminat ve yan ödemelere verilen puanlar da oldukça yüksekti (beş üzerinden dört)."

Riverbed'den yapılan açıklamada, "Riverbed, 'Glassdoor Çalışanların Seçimi Ödülleri'nde çalışanlar tarafından üçüncülüğe layık görülmekten büyük bir gurur duyuyor. Çalışanlarımız ve liderlik ekibimiz arasındaki karşılıklı saygı iyi bir işyeri için gerekli temeli hazırlamaya yardımcı oluyor. Çalışanlarımıza özen gösterdiğimiz için son derece gururluyuz, çünkü onlar başarımızın anahtarı. Şirket içerisinde verimliliği arttıracak fikirlerle masaya geliyor, genişleyen ürün hatlarımızda yeniliği tetiklemeye yardım ediyor ve müşterilerimizin global olarak bağlı kuruluşlar için iş kapasitelerini dönüştürmesini sağlıyor" ifadeleri yer aldı.

Riverbed Çalışan Hizmetleri Kıdemli Başkan Yardımcısı Mike Guerchon, "Glassdoor Ödülleri, çalışanların işverenlerinin çalışmalarına desteğini, kültürü benimsemesini ve başarı geliştirmesini simgeliyor. 2013 listesindeki şirketler çoğunlukla kariyer fırsatları, net şirket vizyonu ve tüm iş arkadaşları arasındaki saygı alanlarında yüksek puanlar aldı" dedi.

Glassdoor Kurucu Ortağı ve Ceo'su Robert Hohman ise, "Performans çözümlerine eklenen gurur, uzmanlık ve yenilikçilik, Riverbed'in kimliğinin ayrılmaz bir parçasıdır. Riverbed, 2012 yılının Temmuz ayında, San Fransisco Bay Area Newspapers Group (Gazeteleri Grubu) tarafından San Fransisco Bay Area'daki En İyi İşyerlerinden biri olarak belirlendi ve Nisan 2012'de San Francisco Business Times, Silicon Valley/San Jose Business Journal ve çalışanları tarafından üçüncü kez San Fransisco Bay Area'da Çalışılabilecek En İyi Yerlerden biri seçildi" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Rıverbed'e 'Çalışılacak En İyi Yer' Kategorisinde Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement