Sanayi ve Teknoloji Bakanı Güney Kore'de Teknoloji Şirketleriyle Toplantı Gerçekleştirdi - Son Dakika
Ekonomi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Güney Kore'de Teknoloji Şirketleriyle Toplantı Gerçekleştirdi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Güney Kore\'de Teknoloji Şirketleriyle Toplantı Gerçekleştirdi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Güney Kore'nin başkenti Seul'de dünyanın önde gelen teknoloji şirketleri olan LG Energy, CS Wind ve L&F ile kapsamlı toplantılar gerçekleştirdi. Bakan Kacır, Türkiye'nin sanayi ve teknolojideki büyüleyici dönüşümünden ve potansiyelinden bahsederek, iki ülkenin ortaklaşa daha parlak bir gelecek için yeni başlangıçlara vesile olabileceğini belirtti. Türkiye'ye olan yatırımcı ilgisinin arttığına dikkat çekti.

13.09.2023 12:07

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, resmi temaslarını sürdürdüğü Güney Kore'nin başkenti Seul'de teknoloji şirketleriyle toplantı gerçekleştirdi.

Bakan Kacır, sosyal medya hesabından toplantıya ilişkin yaptığı paylaşımda, "Dünyanın en büyük batarya üreticilerinden LG Energy, rüzgar türbini bileşenleri üreticisi CS Wind ve batarya katot üreticisi L&F ile kapsamlı toplantılar yaptık. Her bir şirketle olan diyaloğumuzda, Türkiye'nin sanayi ve teknolojideki büyüleyici dönüşümünden ve potansiyelinden bahsettik. 70 yılı aşkın tarihi bağlarımız ile iki dost ülkenin eşsiz başarı öyküleri, ortaklaşa gerçekleştirebileceğimiz daha parlak bir gelecek için yeni başlangıçlara vesile olacak. Yenilikçi teknolojilerde dünya sahnesinde öncü bir rol üstlenmeyi hedefliyoruz. Türkiye'ye olan yatırımcı ilgisi yükseliyor" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Güney Kore'de Teknoloji Şirketleriyle Toplantı Gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement