Şimşek'ten Almanya'da Yatırım Mesajı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Şimşek'ten Almanya'da Yatırım Mesajı

21.09.2024 12:49

Bakan Şimşek, Almanya'da uluslararası yatırımları artırmak için toplantılar yaptı.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Almanya'da büyük şirketlerin yöneticileri ve yatırımcılarla verimli toplantılar gerçekleştirdiklerini bildirerek, " Türkiye'ye ilgi artarak devam ediyor, esas hedefimiz olan uluslararası doğrudan yatırımları artırmak için çabalarımızı yoğunlaştırıyoruz." ifadesini kullandı.

Bakan Şimşek, sosyal medya hesabından, Almanya'da katıldığı, ülkenin önde gelen düşünce kuruluşlarından Stern Stewart Institute'nün 2024 Zirvesi'ne ilişkin değerlendirmede bulundu.

Yaklaşık 24 saatliğine gittiği Almanya'da büyük şirketlerin yöneticileri ve yatırımcılarla verimli toplantılar gerçekleştirdiklerini aktaran Şimşek, "Türkiye'ye ilgi artarak devam ediyor, esas hedefimiz olan uluslararası doğrudan yatırımları artırmak için çabalarımızı yoğunlaştırıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Şimşek'ten Almanya'da Yatırım Mesajı - Son Dakika


Advertisement