Sistem Yapı Polska Ülke Müdürü Gıuseppe Rodellı Oldu - Son Dakika
Ekonomi

Sistem Yapı Polska Ülke Müdürü Gıuseppe Rodellı Oldu

Sistem Yapı Polska Ülke Müdürü Gıuseppe Rodellı Oldu

Çevre Teknolojileri Sektörünün Önde Gelen Şirketlerinden Sistem Yapı, İtalyan Çevre Teknolojileri Uzmanı Giuseppe Rodelli'yi Polonya'da Kurduğu Yeni Şirketi Sistem Yapı Polska'ya Ülke Müdürü Olarak Atadı.

03.03.2008 13:00

Çevre Teknolojileri sektörünün önde gelen şirketlerinden Sistem Yapı, İtalyan Çevre Teknolojileri Uzmanı Giuseppe Rodelli'yi Polonya'da kurduğu yeni şirketi Sistem Yapı Polska'ya Ülke Müdürü olarak atadı.

Sistem Yapı'dan yapılan açıklamaya göre, Katanya Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan Giuseppe Rodelli'nin çeşitli ülkelerde inşaat ve mühendislik alanlarında gerçekleştirilen önemli projelerde 29 yıllık tecrübesi bulunuyor. Profesyonel iş hayatına petrokimya tesislerinde Elektromekanik Danışmanlığı yaparak başlayan Rodelli, 4 yıl endüstriyel ve sivil anahtar teslim projelerinde Satın Alma Müdürü olarak görev yaptı.

E.M.I.T'te 12 yıl Proje Müdürü ve Şirket Temsilcisi olarak görev yapan Rodelli, Sistem Yapı'ya transferi öncesi, aynı şirketin Mısır, Ürdün ve Türkiye'yi kapsayan Orta Doğu projelerinde 7 yıl süresince Bölge Müdürlüğü yaptı. Rodelli, Sistem Yapı Polska'ya atanmadan önce Sistem Yapı'nın İstanbul'daki merkezinde Teknik Uygulama Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordu.

(SŞ-SŞ-ÖK-E)

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Sistem Yapı Polska Ülke Müdürü Gıuseppe Rodellı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement