Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi (TANAP) kapsamında Uzaktan Veri Kontrolü ve Yönetimi (SCADA) ve Telekomünikasyon Mühendislik, Satınalma ve İnşaat (EPC) Müteahhitleri için açılacak ihaleye, yerli ve yabancı olmak üzere toplam 9 firma ve ortaklık davet edilecek.
TANAP açıklamasına göre, Azerbaycan'daki Şah Deniz-2 Sahası'ndan çıkarılarak doğal gazı Türkiye'ye ve Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyacak olan TANAP kapsamında TANAP Doğalgaz İletim AŞ tarafından açılan Ön Yeterlilik İhalesi'ne ilişkin değerlendirmede SCADA ve Telekomünikasyon Mühendislik, Satınalma ve İnşaat (EPC) Müteahhitleri İhalesi'ne çağrılacak firmalar belirlendi.
Türkiye üzerinden geçecek yaklaşık 1.850 kilometrelik boru hattının SCADA ve telekomünikasyon inşası için 2015 yılı başında açılacak SCADA ve Telekomünikasyon Mühendislik, Satınalma ve İnşaat (EPC) Müteahhitleri İhalesi'ne yerli ve yabancı olmak üzere toplam 9 firma ve ortaklık çağrılacak.
Ön yeterlilik alarak ihaleye çağrılmaya hak kazanan firma ve ortaklıklar, şunlar oldu:
Son Dakika › Ekonomi › Tanap 9 Firmayı İhaleye Çağıracak - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.