Tekzen 51'inci Mağazasını Açtı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Tekzen 51'inci Mağazasını Açtı

Tekzen 51\'inci Mağazasını Açtı
24.12.2010 13:10

Tekzen Yapı Marketleri Türkiye'deki 51'inci Mağazasını Edirne de Açtı.

TEKZEN Yapı Marketleri Türkiye'deki 51'inci Mağazasını Edirne de açtı. Tekzen Yönetim Kurulu Başkanı Murat Girgin, yeni yılda hedeflerinin Yunanistan ve Bulgaristan olduğunu söyledi.

İstasyon Mahallesi'nde bin 500 metrekarelik kapalı alana kurulan Tekzen'in 51'nci mağazasını Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi açtı. Edirne'nin çağdaş bir kent olarak bu tür büyük firmaların son zamanlarda dikkatini ve ilgisini çektiğini belirten Sedefçi, mağazayı gezerek bilgi aldı. Türkiye'nin en büyük yapı marketlerinden biri olan Tekzen'in Edirne mağazasında 30 kişi çalışıyor. Edirne'nin kendileri için gecikmiş bir mağaza olduğunu belirten Tekzen Yönetim Kurulu Başkanı Murat Girgin, önümüzdeki yıl Yunanistan ve Bulgaristan'da mağaza açmayı planladıklarını söyledi.

"SINIRLARI AŞIYORUZ"

Sınır kenti Edirne'de mağaza açtıktan sonra sınırın diğer tarafına da gitmek istediklerini belirten Girgin şunları kaydetti:

"Edirne bizim için geciken bir lokasyon oldu. Trakya'da varız, ancak Edirne'de yer bulmamız çok kolay olmadı. İki alış veriş merkezinde rezervemiz var, onların yapımı gecikince biz kendi başımıza faaliyet göstermek istedik. Öncelikli bir ilimizdi Edirne, komşu ülkelere de yayılmak var. Romanya'da 5 mağazamız var. Önümüzdeki yıl Bulgaristan ve Yunanistan'ı da değerlendirmek isteriz. Kriz öncesi 2007-2008 yılında bu pazarlar daha imkanları olan pazarlardı. Krizden sonra Yunanistan ve Bulgaristan'da gıda dışındaki perakendede sıkıntılar olduğunu biliyoruz. Belki mevcut planımızı ertelemek durumda kalabiliriz. Sınırdaki komşuların nabzını yoklayacağız, iyi tepkiler gelirse sınırın diğer tarafını da değerlendireceğiz"

22 BİN ÜRÜN

Tekzen'in Edirne'deki 51'nci mağazasında aletleri, hırdavat, sıhhi tesisat, ahşap mobilya, bahçe, elektrikli aydınlanma, ev gereçleri, evcil hayvan gereçleri, halı boya, oto ve bisiklet bölümlerinde 22 bin ürün var. Bankaların belirlediği oranda taksitlendirme de yapılan mağazada 30 kişi çalışıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Tekzen 51'inci Mağazasını Açtı - Son Dakika


Advertisement