Tpao Yönetim Kurulu Üyeliğine İncedalcı Getirildi - Son Dakika
Ekonomi

Tpao Yönetim Kurulu Üyeliğine İncedalcı Getirildi

Tpao Yönetim Kurulu Üyeliğine İncedalcı Getirildi

Enerji ve Tabii Kaynaklar, Milli Eğitim ile Sağlık Bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

23.01.2013 09:16  Güncelleme: 09:13

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Selami İncedalcı atanırken, Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine, Genel Müdür Yardımcısı Ömer Sezgin getirildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gümrük ve Ticaret, Milli Eğitim ile Sağlık Bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Buna göre, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine Selami İncedalcı atanırken, Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine, Genel Müdür Yardımcısı Ömer Sezgin yeniden görevlendirildi.

Gümrük ve Ticaret Müfettişliğine, Gümrük ve Ticaret Müfettiş Yardımcıları Mehmet Aydoğdu, Erdem Bulut Ali Murat Danacı, İlker Demircan, Mehmet Zafer Güneş ve Salih Aykan Kangal atandı. Milli Eğitim Bakanlığı Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, Necmi Özen, Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ise Fatih Başak atandı. Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu I. Hukuk Müşavirliğine Bakanlık Müşaviri Erol Gökdöl getirilirken, Bakanlık Müşavirliğine Zafer Pamukçu görevlendirildi. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Tpao Yönetim Kurulu Üyeliğine İncedalcı Getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement