Türkiye'nin E-ihracattaki Yeri Nedir? - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Türkiye'nin E-ihracattaki Yeri Nedir?

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Nüde Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Oral Dokuz, Türkiye'nin e-ihracattaki yeri hakkında Wise TV'ye açıklamalarda bulundu.

Nüde Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Oral Dokuz, Türkiye'nin e-ihracattaki yeri hakkında Wise TV'ye açıklamalarda bulundu.

Dokuz, Türkiye'nin e-ihracattaki yerini, "Globalde baktığımızda dünyada, İngiltere, Çin, Amerika gibi ülkelerde e-ticaret çok büyük yol almış durumda. Bizim bunları ekonomik açıdan aşmamız lazım. Türkiye'de çok büyük bir potansiyel var, e-ihracata çok büyük önem verilmesi gerekiyor. Çünkü ekonomilerini e-ihracattan kazanan, çok büyük gelir elde eden ülkeler var. Yani, Türkiye normal yaptığı ihracatı, e-ihracat ile yakalayabilir" diyerek dile getirdi.

Kaynak: Wise.tv