TÜSİAD'ın Yeni Başkanı Cansen Başaran-Symes - Son Dakika
Ekonomi

TÜSİAD'ın Yeni Başkanı Cansen Başaran-Symes

Cansen Başaran-Symes, TÜSİAD'ın yeni Başkanı seçildi. Bayrağı Haluk Dinçer'den devralan Symes, üçüncü kez seçilen kadın başkan oldu.

22.01.2015 12:07  Güncelleme: 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD), 45. Seçimli Genel Kurul Toplantısı bugün yapıldı. Tek aday olan TÜSİAD Başkan Yardımcısı Cansen Başaran-Symes yeni başkan oldu. Listesi de yönetime geldi.

ÜÇÜNCÜ KADIN BAŞKAN

Cansen Başaran-Symes, Arzuhan Doğan Yalçındağ ve Ümit Boyner'den sonra TÜSİAD'ın üçüncü kadın başkanı.

TÜSİAD'IN YENİ YÖNETİMİ

Cansen Başaran-Symes
2015-2016 TÜSİAD BAŞKANI

ASİL

İsmail Hasan AKÇAKAYALIOĞLU
Metin AKMAN
Bahadır BALKIR
Cansen BAŞARAN-SYMES
Memduh BOYDAK
Esin GÜRAL ARGAT
Simone KASLOWSKİ
Ali Yıldırım KOÇ
Murat ÖZYEĞİN
Mehmet Nurettin PEKARUN
Agah Mehmet TARA
Sedat Şükrü ÜNLÜTÜRK

YEDEK

Erol BİLECİK
Dilek YARDIM
Orhan TURAN
Ali İhsan YEŞİLOVA
Gönenç GÜRKAYNAK
Halil Cem KARAKAŞ
Batu AKSOY
Enis GÜNER
Levent AKGERMAN
Turhan TURHANGİL
Hüseyin Murat AKIN
Pelin AKIN

CANSEN BAŞARAN-SYMES KİMDİR

Cansen Başaran-Symes İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olduktan sonra 1981 yılında Türkiye'de faaliyetlerine başlayan Pricewaterhouse'un (PW) kuruluş aşamasında şirkete katılıp 2013 yılının Nisan ayına kadar PwC Kopenhag, Londra ve İstanbul ofislerinde çeşitli kademelerde görev üstlenen Cansen Başaran-Symes, PwC Orta ve Doğu Avrupa Bölgesi ve PwC Eurofirm Yönetim Kurulu üyeliği yaptı. Mart 2014 tarihi itibariyle Allianz Sigorta A.Ş. ve Allianz Hayat ve Emeklilik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine atandı. Cansen Başaran-Symes TÜSİAD ve Endeavor Etkin Girişimci Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Üyesidir. World Economic Forum (Dünya Ekonomi Forumu) tarafından 2000 yılında "Global Leaders for Tomorrow" (Geleceğin Global Liderleri) ünvanını alan Cansen Başaran-Symes, 2000 yılında Dünya Gazetesi tarafından "Yılın En Başarılı İş Kadını" ödülüne ve 2006 yılında Uluslararası Lions Kulüpleri Birliği'nin "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" etkinlikleri kapsamında çağdaş Türkiye'nin başarılı Türk kadınlarından biri olarak üstün hizmet ödülüne layık görüldü.

TÜSİAD\'ın Yeni Başkanı Cansen Başaran-Symes
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Ekonomi TÜSİAD'ın Yeni Başkanı Cansen Başaran-Symes - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • döşemeci geldi: Cumhuriyetin kuruluşundan itibaren açın bakın hep zengin işadamları Ermeni asıllı yahudi asılı bu bir tesadüf olamaz 12 1 Yanıtla
  • Buda benden : Nasıl bir soy ad nereli kimin nesi 7 6 Yanıtla
  • memet: Adındanda belli bunların kimlere hizmet ettikleri . . . 11 0 Yanıtla
  • SİYAHİ ÇOCUKTAN BEKARLIĞA VEDA PARTİSİNDE HAMİLE: NERON İSMİYLE YAZIP SONRA BUNLARDA MÜSLÜMAN YOKMU DİYEN NERON DEMİYCEM ÇÜNKÜ O YAZDIKLARIN BU ÜLKEYİ İSMEN RUHEN BATILAŞTIRMA TARAFTARI AMA GELİR OLARAK DEĞİL BATININ BİRBİRİNE KARIŞMAYAN HALİNİ İSTEMEKTELER BUNLAR ZENGİNLİK YAŞAYACAKLAR BEKARLIĞA VEDA PARTİLERİNDE SİYAHİDEN HAMİLE KALAN MANYAK ZENGİN KIZI VARDIYA ALAN ADAM BEKARETİNİ ÖNEMSEMEYEN ZENGİN ÇOCUĞUYDUYA ANLA İŞTE KARDEŞ 2 0 Yanıtla

Advertisement