Vakıfbank Genel Müdürü Aydoğan, Eskişehir'de - Son Dakika
Ekonomi

Vakıfbank Genel Müdürü Aydoğan, Eskişehir'de

Vakıfbank Genel Müdürü Aydoğan, Eskişehir\'de

Aydoğan: "Anadolu Üniversitesi'yle yıllardır, geçmişe dayanan, derinliği olan ilişkilerimiz var"

27.09.2013 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vakıfbank Genel Müdürü Halil Aydoğan, "Anadolu Üniversitesi'yle yıllardır, geçmişe dayanan, derinliği olan ilişkilerimiz  var" dedi.

Vakıfbank Eskişehir Bölge Müdürlüğü'nün açılışı kapsamında kente gelen Aydoğan, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı'yla birlikte Arasta Cam ve Seramik Çarşısı'nı gezdi. Gezinin ardından Aydoğan ve Sakallı birbirlerine çeşitli hediyeler verdi.

Daha sonra Anadolu Üniversitesi (AÜ) Rektörü Davut Aydın'ı ziyaret eden Aydoğan, görüşme öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Vakıfbank olarak Türkiye'deki bölge müdürlükleri sayısını artırdıklarına dikkati çekerek, bu kapsamda Eskişehir Bölge Müdürlüğü'nün resmi açılışını gerçekleştireceklerini anımsattı.

"Anadolu Üniversitesi'yle yıllardır, geçmişe dayanan, derinliği olan ilişkilerimiz  var" diyen Aydoğan, şöyle konuştu:

"Bize çok önemli destekleri var. Bizde bu desteklerine layık olmak için iş birliğinin geliştirilmesi vesilesiyle kendilerini ziyaret ediyoruz. Sayın Aydın'dan destek ve katkılarının artarak devam etmesini diliyoruz. Bizde iş birliğinin gelişmesi için elimizden ne geliyorsa yapacağız."

Aydın da Vakıfbank'la uzun süredir çalıştıklarını dile getirerek, "Vakıfbank'la yaklaşık 35 yıldan beri süren bir iş birliğimiz var. Desteklerini eksik etmesinler. Ayrıca Vakıfbank'ın çeşitli eleman alımları, atama ve yükseltme sınavlarını da biz yapıyoruz. Yani çok yönlü bir iş birliği içerisindeyiz. Bugün de görüş alışverişinde bulunacağız. Destek ve katkılarının artarak devam etmesini diliyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Aydoğan ve Aydın karşılıklı olarak birbirlerine çeşitli hediyeler verdi. Görüşme, daha sonra basına kapalı olarak gerçekleşti.

Aydoğan, ardından Hoşcan Lojistik Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti. Sahibi aynı zamanda Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan'ı, Alp Havacılık San. ve Tic. AŞ Genel Müdürü Şenay İdil'i ziyaret etti. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Vakıfbank Genel Müdürü Aydoğan, Eskişehir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement