World Tourism Forum'un Düzenlediği Organizasyonların Türkiye'de Yapılıyor Olmasının Önemi Nedir? - Son Dakika
Ekonomi

World Tourism Forum'un Düzenlediği Organizasyonların Türkiye'de Yapılıyor Olmasının Önemi Nedir?

Tav İşletme Hizmetleri Genel Müdürü Ali Bora İşbulan, World Tourism Forum'un düzenlediği organizasyonun Türkiye'de yapılıyor olmasının katkılarını Wise TV'ye anlattı.

06.03.2016 02:24

Tav İşletme Hizmetleri Genel Müdürü Ali Bora İşbulan, World Tourism Forum'un düzenlediği organizasyonun Türkiye'de yapılıyor olmasının katkılarını Wise TV'ye anlattı.

World Tourism Forum'un Türkiye'yi turizm sektöründe global anlamda bilir kişi haline getireceğini vurgulayan İşbulan, şunları söyledi: "World Tourism Forum organizatörlerinin vizyonlarının çok doğru olduğuna inanıyorum. Çok doğru partnerlerle işbirliği içinde olan World Tourism Forum "Turizmin Davos'u " olma yolunda bir vizyona sahip. Hem kamu sektöründen hem de özel sektörden tam destek almaktalar. Türkiye'nin turizm sektöründe bir Davos olması, ilerleyen süreçlerde bu marka ve oluşumu Dünya'nın farklı merkezlerinde yıl içerisindeki uygun takvimlerde düzenleyecek olması, Türkiye'nin turizm destinasyon imajını kuvvetlendirecektir. Bir diğer avantajı ise Türkiye'nin turizm sektöründe global anlamda kanaat önderi rolü oynamasını sağlayacaktır. Bugün yapılan konuşmalarda turizm sektörünün gayrimenkul sektöründen bankacılığa, finans merkezlerinden hava limanlarına, hava taşımacılığından otel zincirlerine kadar bir çok sektörü etkileyen bir sektör olduğunu görmüş olduk. Türkiye ne kadar kanaat önderi gibi konu, fikir ve trendlere liderlik yapar, yönlendirir, olumlu anlamda manipüle ederse Türkiye olarak bizlere getirisi bir o kadar fazla olacaktır."

World Tourism Forum\'un Düzenlediği Organizasyonların Türkiye\'de Yapılıyor Olmasının Önemi Nedir?
Kaynak: Wise.tv

Son Dakika Ekonomi World Tourism Forum'un Düzenlediği Organizasyonların Türkiye'de Yapılıyor Olmasının Önemi Nedir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement