Karabağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Asfalt Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Emlak

Karabağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Asfalt Çalışmalarını Sürdürüyor

Karabağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Asfalt Çalışmalarını Sürdürüyor

Karabağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Üçkuyular Mahallesi'nde asfalt serimi gerçekleştirerek çalışmalarını sürdürdü. Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nun denetiminde yapılan incelemede, vatandaşlarla sohbet edildi ve talep ve öneriler dinlendi.

02.09.2023 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, eylül ayının ilk günlerinde Üçkuyular Mahallesi'nde asfalt serimi gerçekleştirdi. 12 Sokak 65/1 ve 65/2'deki çalışmaları, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da denetledi.

Üçkuyular Mahalle Muhtarı Mualla Candaş'ın eşlik ettiği incelemede Başkan Selvitopu, mahalledeki vatandaşlarla sohbet etti. Talep ve önerileri dinleyen Başkan Selvitopu, ekiplere kolaylıklar diledi.

Bu yıl başarılı bir asfaltlama sezonu geçirdiklerini ve mümkün olduğunca daha çok sokakta serim yapmaya gayret ettiklerini belirten Başkan Selvitopu, "Sezon öncesi gerekli hazırlıkları, stokları yapmanın yararını gördük. Çalışmalarımız ilk günkü hızıyla sürüyor. Sezon sonuna kadar da aynı şekilde devam edecek" dedi.

Başkan Selvitopu, asfaltmaların Karabağlar Belediyesi'nin kendi ekipleri ve son teknoloji araçlarıyla, tekniğine uygun şekilde yapıldığını da hatırlattı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Emlak Karabağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Asfalt Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement