Özkan Öztürk, Sinpaş Queen Bomonti'yi Anlattı - Son Dakika
Emlak

Özkan Öztürk, Sinpaş Queen Bomonti'yi Anlattı

Özkan Öztürk, Sinpaş Queen Bomonti\'yi Anlattı

Sinpaş Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özkan Öztürk, Sinpaş Queen Bomonti projesi hakkında projemlak.com'a özel açıklamalarda bulundu.

22.02.2018 23:45

Sinpaş"ın prestijli projelerinden birisi olarak ön plana çıkan Queen Bomonti hakkında projemlak.com"a özel açıklamalarda bulunan Sinpaş Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özkan Öztürk, projenin lokasyonunun müşterileri açısından tercih sebebi olduğunu belirtti.

Queen Bomonti"nin Dolmabahçe"ye 5, Taksim ve Levent"e ise 10 dakika mesafede yer aldığını ifade eden Öztürk, Dolmabahçe Tüneli aracılığıyla da Queen Bomonti"den İstanbul"un merkezi lokasyonlarına ulaşmanın çok kolay olduğunun altını çizdi.

İşte Sinpaş Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özkan Öztürk"ün projemlak.com"a yaptığı o açıklamalar...

Özkan Bey bizlere Sinpaş Queen Bomonti projeniz hakkında biraz bilgi verebilir misiniz?

Biliyorsunuz İstanbul"da zaman çok kıymetli. Bir yerden bir yere ulaşmak bile ciddi bir emek gerektiriyor. Şehrin kalbinde, İstanbul"un merkezinde olmak çok değerli. Aynı zamanda ev konforunu ve sıcaklığını da yaşamanız gerekiyor. Bunu karşılayan projelerden birisi de Sinpaş Queen Bomonti projesi. Biliyorsunuz bölge tarihi doku açısından önemli bir bölge. Aynı zamanda yatırım değeri olarak da hızla gelişen bir alandan söz ediyoruz. Bu bölgenin tarihi dokusuyla beraber mimari olarak özdeşleşmesi için biz çok özel bir proje uyguladık. Bu projenin en önemli özelliklerinden birisi de ulaşımın kolay olması. Projemiz Dolmabahçe"ye 5, Taksim ve Lenvent"e ise 10 dakikalı bir mesafede yer alıyor. Ayrıca Dolmabahçe Tüneli"yle de İstanbul"un merkezi lokasyonlarına çok rahat ulaşabiliyorsunuz.

Özkan Öztürk, Sinpaş Queen Bomonti'yi Anlattı

Ayıca yeni yapılan rezidanslarda bulunan en büyük eksiklerden birisi yeşil alan eksikliğidir ve bazı projelerde balkon olmaması nedeniyle insanlar nefes alacak alan sorunu yaşamaktadır. Queen Bomonti bu iki ihtiyaca da çok güzel bir şekilde cevap verebiliyor. Çünkü projemiz içinde 10 bin metrekarelik özel bir park alanı var. Bu bölge projemize özel bir alandır. projemizdeki bütün daire sahipleri bu park alanında yani şehrin göbeğinde yürüyüş yapabilirler, spor yapabilirler, çocuklarıyla aktivitelerde bulunup parti verebilirler. Aynı zamanda projelerimizde yer alan bütün evlerimizin geniş balkonları var. Queen Bomonti bir rezidans projesi olmasına rağmen 1+1"lerinde dahi geniş balkonları var. 38. katta oturan bir daire sahibi rahatlıkla balkonunda şehir manzarasına karşı kahvaltısını yapabilir.

Aynı zamanda projemiz 48 katlı. En üst katımızda da bir lunch alanımız var. Burada bütün daire sahipleri bu alanın tüm konforundan yararlanabilme olanağına da kavuşacaklar.

Queen Bomonti projesinin yatırım maliyeti ne kadar?

1 milyar 200 milyon liralık bir yatırım maliyeti var. Dairelerimiz ise çeşitli büyüklerde, 46 metrekareyle 196 metrekare arasında değişiyor. 1+0"lardan 3.5+1lere kadar farklı büyüklüklerde dairelerimiz var.

Metrekare fiyatlarınız hangi aralıklarda?

Rakamlar, evlerin durumuna, manzarasına, cephesine göre değişkenlik gösteriyor. 13 bin liradan başlayıp 25 bin liraya kadar çıkan alternatifler var.

Queen Bomonti projesinde satışlara ne zaman başlandı ve şuan ne durumdasınız?

Biz Mart 2016"da satış işlemlerine başladık. Rezidans projesinin hedef kitlesi biraz daha niş bir topluluğa sahiptir. Biz bu konuda başarılı gidiyoruz. Dairelerimizin yarısından fazlasını satmış durumdayız ve talep de devam ediyor.

2018 yılında Sinpaş"ın yeni projeleri olacak mı?

Sinpaş ailesi olarak yeni projelerimiz var. Ankara ve İstanbul ile birlikte çeşitli bölgelerde projelerimiz olacak.

KAP"a yaptığınız açıklamada 2017 yılı içerisinde 773 milyon 248 bin lira satış rakamına ulaştığınız ifade edildi. Sinpaş olarak 2017"de kaç adet konut sattığınızı söyleyebilir misiniz?

Biz 2017 yılında 1600"ün üstünde konut satışı gerçekleştirdik. Bu oldukça ciddi bir rakam. 2017 yılı da hedeflerimiz açısından başarılı bir yıl olarak geçti diyebiliriz. 2018"den de umutluyuz.

Özkan Öztürk, Sinpaş Queen Bomonti'yi Anlattı

Sinpaş"ın dikkat çeken özelliklerinden birisi de müşterilerini bankalarla fazla muhatap etmek istememesi olarak ön plana çıkıyor. Finansman modelleriniz hakkında bize bilgi verebilir misiniz? 2018 yılı içerisinde yeni ödeme modelleriniz olacak mı?

Biz zaten şuan bir kampanya içerisindeyiz. Bizim en önemli özelliklerimizden birisi de müşterilerimize alternatif ödeme planları sunabiliyoruz olmamız. Biz son ödeme planına da "Süper Plan" adını verdik. Bunun nedeni de özel bir araştırma şirketinin yaptığı araştırmada 50 bin marka içerisinden Sinpaş"ın 2 yıldır süper marka ödülünü alıyor olması. Her türlü ödeme planımızda müşterilerimizin taleplerine göre hareket edebiliyoruz. Gerek kendi bünyemizde alternatiflerimiz var. Gerek banka kredisi alternatifimiz var. TÜFE bazında değişik alternatif ödeme planlarımız var. Bizim için önemli olan müşterinin alım kararı vermesi. O zaman o evle ilgili olarak ödeme gücü anlamında da tamamen kendi isteğine göre ödeme planları yapabiliyoruz. Bu da müşteri açısında büyük kolaylık sağlıyor.

Peşinatta bir sınırlamanız var mı?

Minimum yüzde 5 peşinatla başladığımız projelerimiz var. Queen Bomonti de o projelerden birisi. Yüzde 5 peşinatla başlayıp aylık taksitlerini ve ara ödemeleri yaparak müşterilerimiz bu projeden daire alabiliyorlar.

Konut sektörü sizce ne durumda? 2018 yılı için bir öngörünüz var mı?

Biz 2018"den çok umutluyuz. Konut sektöründe 2017 yılında yüzde 5"lik bir büyüme yaşandı. 2018"de de bu rakamın üzerine çıkılabileceğini düşünüyüruz. Çünkü konut ihtiyacı artıyor. Evlenme oranları yükseliyor ve her yıl 600 bin evlenme rakamı ortaya çıkıyor. Son yıllarda boşanma oranlarında da bir artış var. Tabi her boşanma bir ev ihtiyacı doğuruyor. Nüfus da artıyor. Ayrıca İstanbul"a bir göç de söz konusu ve kentsel dönüşüm etmeni de var. Kent merkezindeki binalar eski ve bunların yenilenmesi gerekiyor. Tüm bunlar bir araya gelince büyük bir konut ihtiyacı olduğu görülüyor.

Sinpaş Euroleague sopsoru oldu. Bu sponsorlukla ilgili hedefleriniz neler?

Bizim hedef kitlemiz özellikle bölge ve proje itibarıyla çok özel. Bizden konut alan kişilerin gelir ve kültür seviyeleri üst seviyede. Gerek eğitim, yaşam tarzı ve gerekse de beklentiler anlamında özel bir kitleye hizmet ediyoruz. Bu anlamda basketbol da bizim hedef kitlemizle örtüşüyor. Euroleague biliyorsunuz basketbolun "Şampiyonlar Ligi" seviyesinde olan bir organizasyon. Dolayısıyla basketbol sevenlerin gözü bu ligde oluyor. Biz de Euroleague"e sponsor olduğumuz için gurur duyuyoruz. Bu kapsamda Koç Obradovic"le de bir reklam anlaşmamız oldu. Obradovic bize gerçekten bir gurur kaynağı verdi. Obradovic çok özel ve farklı bir karakter. İş disiplini çok kuvvetli ve başarıya sürekli koşan, sürekli çalışan ve lider karakterli bir koç. Bu bizi çok etkiledi. Sinpaş"ın çeşitli dönemlerde liderlik konferansları oluyor. Bu bağlamda Obradovic ile de bir çalışmamız olacak. Obradovic ile bir reklam filmi çektik. Normalde bu tarz filmler stüdyo ortamlarında yapılır ancak biz bir değişiklik olsun istedik. Obradovic, Queen Bomonti"de yaşasın istedik. Bu nedenle de reklam çekimini örnek dairelerimizde yaptık. Reklam çekimini doğal bir ortamda yaptık ve Obradovic de konforu hissederek projeyi beğendi. Beğenilerini de bize sundular. Bu da bizim çok hoşumuza gitti. İnşallah başarılı bir şekilde meyvelerini alacağız.

Gerek Queen Bomonti, gerek diğer Sinpaş projeleri hakkında eklemek istediğiniz son bilgiler neler?

Biz sürekli yeni projeler geliştiren bir firmayız. Doğal yaşam alanları ve konsept projeler üretiyoruz. Bu nedenle insanlar sadece ev almak için değil yaşam kalitelerini yükseltmek için de bize geliyor. Şuan ki kampanyalarımız bütün projelerimizi içeriyor. Ödeme planlarımız çok esnek ve bunun bir fırsat olduğunu düşünüyoruz. Yatırım değeri anlamında konut sektörü çok fırsatlar sunuyor ve bizim projelerimizde de bu şekilde fırsatlar yer alıyor. Dolayısıyla bütün müşterileri projelerimize bekleriz.

Sümeyra KIRCA- projemlak.com

Kaynak: Projemlak

Son Dakika Emlak Özkan Öztürk, Sinpaş Queen Bomonti'yi Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement