Topbaş'tan Dar Gelirli Vatandaşa Ev Müjdesi - Son Dakika
Emlak

Topbaş'tan Dar Gelirli Vatandaşa Ev Müjdesi

Topbaş\'tan Dar Gelirli Vatandaşa Ev Müjdesi

Kiptaş'ın Bahçeşehir'de inşa ettiği 4 bin dairelik konut projesi Vaditepe'nin tanıtımına katılan Kadir Topbaş, vatandaşa müjde verdi.

25.10.2013 00:17  Güncelleme: 11:24

Kiptaş'ın Bahçeşehir'de inşasına başladığı 4 bin konutluk 'Vaditepe Bahçeşehir' projesinin tanıtımı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş ve Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Bölgenin en büyük projesini hayata geçiren Kiptaş'ın Vaditepe Bahçeşehir yatırımı çerçevesinde dar gelirli vatandaşa müjde veren Topbaş, projenin birinci etabında 2 bin 600 civarında konutun yer aldığını ve bundan sonraki etabın da tamamen dar gelirli gruba yönelik yapılacağını söyledi.

Kadir Topbaş, bundan sonraki etaplarda ağırlıklı olarak 85-95 metrekarelik konutların bulunduğu bir proje yapılacağını ve dar gelirli insanların konut edinme ihtiyacını karşılayacaklarını dile getirdi. 3 saatte 750 daire satıldı. Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım ise toplantıda bugüne kadar 63 bin konutun inşasını tamamladıklarını anlattı.

Yıldırım "18 yılda bir çok önemli projeye imza attık. Şimdi de Vaditepe projemizle İstanbul'un en gözde yerleşim alanlarından Bahçeşehir'de 4 bin konutluk dev bir projeye imza atıyoruz. Lansman sonrasında başlayan satışlarda ilk 3 saatte 750 dairenin satışını gerçekleştirdik. Son 15 yıl içinde planlı bir şekilde uydu kent olarak gelişen Bahçeşehir'in, göl manzarasına en hakim noktası üzerinde konumlandırılan Vaditepe Bahçeşehir'de 1+1'den 5+2'ye kadar çeşitli tiplerde daireler yer alıyor" diye konuştu. 284 dönüm arsa üzerinde yükselen Vaditepe, geniş peyzaj alanları, yürüyüş yollarıyla da dikkat çekiyor.

DEV PROJENİN 24 AYDA TESLİM EDİLMESİ PLANLANIYOR

Vaditepe'de 25 bin metrekarelik ticari alanın yanı sıra; kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, fitness center, sauna, Türk hamamı, vitamin bar, dinlenme terasları, çocuk oyun alanları ve geniş yeşil alanlar yer alıyor. Teslimlerin 24 ay sonra yapılacağı proje, TEM'e 1 km. mesafede bulunuyor. Lansman toplantısında 498 başvuru alındığı belirtilen projede fiyatlar 250 bin 400 TL'den başlıyor. 18 yılda 63 bin konutun teslimini tamamlayan Kiptaş'ın Başakşehir, The İstanbul Veliefendi, Nish Adalar, Fuaye Süreyyapaşa, Sular Vadisi, Yeşil Vadi Konakları, Finanskent, Maltepe Konutları gibi markalı konut projesinde imzası bulunuyor.

Kaynak: Star

Son Dakika Emlak Topbaş'tan Dar Gelirli Vatandaşa Ev Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement