Deney Patlamasında Yaralanan Altuğ, Göz Servisine Sevk Edildi - Son Dakika
Genel

Deney Patlamasında Yaralanan Altuğ, Göz Servisine Sevk Edildi

Deney patlamasında yaralanan Altuğ, göz servisine sevk edildiANTALYA - Antalya'da deney yaparken meydana gelen patlamada 2 elini kaybeden 17 yaşındaki Altuğ Özışık, ortopedi servisindeki tedavisinin ardından Göz servisine sevk edildi.

01.08.2017 14:35

Deney patlamasında yaralanan Altuğ, göz servisine sevk edildi

ANTALYA - Antalya'da deney yaparken meydana gelen patlamada 2 elini kaybeden 17 yaşındaki Altuğ Özışık, ortopedi servisindeki tedavisinin ardından Göz servisine sevk edildi.

Geçtiğimiz hafta Antalya'da gökyüzü gözlem şenliği için evinin balkonunda deney hazırlarken meydana gelen patlamada ellerini ve bir gözünü kaybeden 17 yaşındaki Altuğ Özışık, ortopedi servisinde işlemleri tamamlanınca kaybettiği gözü için Göz servisine sevk edildi. Altuğ, ortopedi servisinde Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Haluk Özcanlı tarafından tedavisi 1 hafta içinde tamamlanan 17 yaşındaki Altuğ, bugün göz servisine yönlendirildi. Patlamada bir gözünü kaybeden Altuğ Özışık'ı, Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Deniz İlhan tedavi edecek.

Olayın geçmişi

TÜBİTAK Ulusal Gözlemevi'nde Başuzman olarak görev yapan Tuncay Özışık'ın oğlu Altuğ Özışık, 24 Temmuz günü saat 20.00 sıralarında balkonda roket yapmaya başladı. Bu sırada meydana gelen patlamada, 17 yaşındaki Altuğ Özışık, babası Tuncay Özışık ve annesi Hatice Özışık yaralandı. 17 yaşındaki lise öğrencisi Altuğ'un, 2 eli bileğinden koparken, sol gözünü de kaybetti. Altuğ Özışık, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilirken tedavisi burada devam ediyor.

Deney Patlamasında Yaralanan Altuğ, Göz Servisine Sevk Edildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Deney Patlamasında Yaralanan Altuğ, Göz Servisine Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement