İstanbul Boğazı'nda sis etkili oluyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

İstanbul Boğazı'nda sis etkili oluyor

01.03.2024 09:05

İstanbul Boğazı'nda gece saatlerinde başlayan sis sabah saatlerinde de etkisini sürdürüyor. Sis nedeniyle bazı yerlerde görüş mesafesini de zaman zaman düşürdü. İstanbul'da gece saatlerinde başlayan sis sabah saatlerinde özellikle boğaz ve çevresinde etkili oldu. Avrupa yakasından çekilen görüntülerde boğazın diğer yakası görünmezken sis nedeniyle bazı yerlerde görüş mesafesini de zaman zaman düşürdü.

İstanbul Boğazı'nda sis etkili oluyor

İSTANBUL - İstanbul Boğazı'nda gece saatlerinde başlayan sis sabah saatlerinde de etkisini sürdürüyor. Sis nedeniyle bazı yerlerde görüş mesafesini de zaman zaman düşürdü.

İstanbul'da gece saatlerinde başlayan sis sabah saatlerinde özellikle boğaz ve çevresinde etkili oldu. Avrupa yakasından çekilen görüntülerde boğazın diğer yakası görünmezken sis nedeniyle bazı yerlerde görüş mesafesini de zaman zaman düşürdü.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İstanbul Boğazı'nda sis etkili oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement