İzmir'de kandil gecesi Filistin için eller semaya açıldı - Son Dakika
Genel

İzmir'de kandil gecesi Filistin için eller semaya açıldı

İzmir'de Regaip Kandili'nde camilere akın eden Müslümanlar, Filistin halkı için dualar etti. İzmirliler, Mübarek üç ayların başlangıcı olan bu kandilde barış ve huzur dileklerini Filistinli kardeşleri için yaptıkları dualarla iletti.

11.01.2024 21:08  Güncelleme: 21:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de kandil gecesi Filistin için eller semaya açıldı

İZMİR - Mübarek üç ayların müjdeleyicisi Regaip Kandili, İzmir'de dualarla idrak edildi. Camilere akın eden vatandaşlar ellerini semaya Filistin halkı için açtı.

Üç Aylar'ın başlangıcı olan Regaip Kandili'nde İzmirliler, camilere akın etti. Yediden yetmişe her yaş grubundan Müslüman, İzmir Bornova Bilal Saygılı Camii ve Külliyesinde kandil gecesi için bir araya geldi.

Dualar Filistin halkıyla

Kandil gecesi dualarıyla Filistin halkının yanında olacaklarını belirten vatandaşlardan Kerim Gürbüz, "Mübarek üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandilimizin İslam coğrafyasına barış ve huzur getirmesini diliyoruz. Bu kandilde Filistinli kardeşlerimiz için dua edeceğiz. Üç aylar ve kandil hayırlara vesile olsun inşallah" derken Şenol Gökdemir ise, "Dua etmekten başka elimizden gelen bir şey yok. Tüm İslam alemine Allah yardım eylesin" açıklamasında bulundu.

İzmir\'de kandil gecesi Filistin için eller semaya açıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel İzmir'de kandil gecesi Filistin için eller semaya açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement