Kanserden Hayatını Kaybeden Kaymakam Cumhur Duran İçin Eskişehir'de Tören Düzenlendi - Son Dakika
Genel

Kanserden Hayatını Kaybeden Kaymakam Cumhur Duran İçin Eskişehir'de Tören Düzenlendi

Kanserden hayatını kaybeden Kaymakam Cumhur Duran için Eskişehir'de tören düzenlendiESKİŞEHİR - Kolon kanserinden hayatını kaybeden Balıkesir'in Gömeç ilçe Kaymakamı Cumhur Duran için memleketi Eskişehir'de tören düzenlendi.

05.03.2017 11:08

Kanserden hayatını kaybeden Kaymakam Cumhur Duran için Eskişehir'de tören düzenlendi

ESKİŞEHİR - Kolon kanserinden hayatını kaybeden Balıkesir'in Gömeç ilçe Kaymakamı Cumhur Duran için memleketi Eskişehir'de tören düzenlendi.

Eskişehirli 42 yaşındaki Kaymakam Cumhur Duran, dün öğle saatlerinde kolon kanseri tedavisi gördüğü özel bir hastanede hayatını kaybetmiştti. Evli ve iki çocuk babası olan Duran'ın için Reşadiye Camii'nde tören düzenlendi. Cenaze törenine Kaymakam Duran'ın babası Rasim, annesi Gülşen, eşi Berrin Makbule Duran, Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Garnizon Komutan Vekili Korgeneral İsmail Güneykaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, protokol üyeleri ve Duran'ın yakınları katıldı.

Duran'ın naaşı yapılan resmi tören ve kılınan cenaze namazının ardından İstanbul'a gönderildi. Duran, Eyüp Sultan Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Eyüp Kabristanlığına defnedilecek.

Kanserden Hayatını Kaybeden Kaymakam Cumhur Duran İçin Eskişehir\'de Tören Düzenlendi
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Kanserden Hayatını Kaybeden Kaymakam Cumhur Duran İçin Eskişehir'de Tören Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement