Kazada Hayatını Kaybedenlerin Cenazeleri Ailelerine Teslim Ediliyor - Son Dakika
Genel

Kazada Hayatını Kaybedenlerin Cenazeleri Ailelerine Teslim Ediliyor

Kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri ailelerine teslim ediliyorİZMİR - Muğla'da yolcu midibüsünün uçuruma devrilmesi sonucu hayatını kaybedenlerin cenazeleri toprağa verilmek üzere ailelere teslim edilmeye başlandı.

16.05.2017 01:52

Kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri ailelerine teslim ediliyor

İZMİR - Muğla'da yolcu midibüsünün uçuruma devrilmesi sonucu hayatını kaybedenlerin cenazeleri toprağa verilmek üzere ailelere teslim edilmeye başlandı.

Marmaris'te gerçekleştirilecek Anneler Günü etkinliğine katılmak için dün İzmir'in Buca ilçesinden yola çıkan midibüsün, Muğla'da uçurumdan devrilmesi sonucu 24 kişi hayatı kaybetmiş, 10 kişi de yaralanmıştı. Muğla Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Muğla Büyükşehir Belediyesi cenaze nakil araçlarıyla İzmir'e getirilen cenazeler, bir kısmı Buca Kaynaklar Mezarlığı Gasilhanesi'ne bir kısmı da Yenişehir Mahallesindeki Merkez Defin İşleri Gasilhanesine konuldu.

Gözyaşlarına boğuldular

Sabahın erken saatlerinde cenazelerini almak üzere gelen aileler, hüzün dolu bir bekleyişle cenazelerini teslim aldı. Kimisi son kez kaybettiği yakınını görebilmek için Gasilhane'ye girerken, kimisi de gözyaşları içinde cenazeyi bekledi. Cenazelerin teslimi sırasında yakınlarını kaybedenler feryat ederek, gözyaşlarına hakim olamadı.

Cenazeler için toplu bir tören yapılıp yapılmayacağı henüz netleşmezken, teslim alınan cenazelerin öğle ve ikindi namazına müteakip toprağa verilmesi bekleniyor.

Kazada Hayatını Kaybedenlerin Cenazeleri Ailelerine Teslim Ediliyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Kazada Hayatını Kaybedenlerin Cenazeleri Ailelerine Teslim Ediliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement