Küçükçekmece'de alkollü şahsın köpeği tutup yere fırlattığı anlar kamerada - Son Dakika
Genel

Küçükçekmece'de alkollü şahsın köpeği tutup yere fırlattığı anlar kamerada

Küçükçekmece'de alkollü olduğu iddia edilen bir şahıs, sokakta bağırarak yürürken yanından geçen bir köpeği tutup yere fırlattı. Ardından ise motosikletin önüne atlayarak sürücüye bağırdı. O anlar başka bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

15.02.2024 16:15  Güncelleme: 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Küçükçekmece'de alkollü bir adam, önce yanından geçen köpeği tutup yere fırlattı, ardından da yoldan geçen motosikletin önüne atlayarak bağırmaya başladı. Yaşan o anları bir vatandaş cep telefonu kamerasıyla anbean kaydetti.

KUCAĞINA ALDIĞI KÖPEĞİ YERE FIRLATTI

Küçükçekmece'de akşam saatlerinde sarhoş olduğu iddia edilen bir kişi yolda yürüyordu. O sırada kaldırımda yürüyen köpeği gören adam, köpeğe doğru eğilerek bağırmaya başladı. Ardından da kucağına aldığı hayvanı hızla yere attı. Korkudan neye uğradığını şaşıran köpek, can havliyle koşarak uzaklaştı.

YOLDAN GEÇEN MOTOSİKLETİN ÖNÜNE ATLADI

Saldırganın yaptıkları bununla da sınırlı kalmadı. Yoldan geçen bir motosikletin önüne atlayan adam, sürücüye bağırdı. Motosikletli, sakinliğini koruyarak tepki göstermedi. Saldırgan ise bir süre sonra gözden kaybolarak uzaklaştı.

O anlar ise bir vatandaş cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Küçükçekmece\'de alkollü şahsın köpeği tutup yere fırlattığı anlar kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Küçükçekmece'de alkollü şahsın köpeği tutup yere fırlattığı anlar kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement