Okuma yazmayı sosyal medyadan öğrenen bedensel engelli Elif, İstiklal Marşını ezbere okuyor
8 yaşındaki bedensel engelli Elif, okuma yazmayı sosyal medyadan öğrendi
Elif İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını da ezberleyerek arkadaşlarına örnek oluyor
MALATYA - Bedensel engeli olarak dünya gelen 8 yaşındaki Elif Apak, azmi sayesinde okuma yazmayı sosyal medyadan öğrendi. Elif, kız kardeşinin yardımıyla İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını da ezberleyerek arkadaşlarına örnek oluyor.
Malatya Yeşilyurt ilçesine bağlı Kiltepe Mahallesinde yaşayan bedensel engelli Elif, okula gidemeyince okuma yazmayı kendi çabasıyla sosyal medyadan öğrendi.
Kısa sürede okuma yazmasını geliştiren bedensel engelli Elif, yine kız kardeşinin yardımıyla İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını ezberledi.
Okuma yazmayı ablası İclal sayesinde sosyal medya ağlarını takip ederek öğrenen Elif'in en büyük hayali Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la tanışmak.
"Engelliler için yaptığı güzel projeler ve desteklerden dolayı kendisine teşekkür etmek istiyorum"
Çevresinde çok sevilen Elif, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile tanışarak, ona teşekkür etmek istediğini ifade etti. Elif, " En büyük hayalim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la tanışmak ve sohbet etmek. Engelliler için yaptığı güzel projeler ve desteklerden dolayı kendisine teşekkür etmek istiyorum. Ben okuma yazmayı sosyal medyandan öğrendim. Bu konuda bana yardımcı olan ablama teşekkür ediyorum" dedi.
"Elif benden daha çabuk öğrendi"
Abla İclal Apak ise kardeşinin çok zeki olduğunu belirterek, "Kardeşim elif çok zeki bir çocuk. Ben bir yarışmaya katılacaktım, odamda çalışırken kardeşim geldi ve benden ona İstiklal Marşı'nı öğretmemi istedi. Ben de öğrettim. Elif benden daha çabuk öğrendi" diye konuştu.
Son Dakika › Genel › Okuma Yazmayı Sosyal Medyadan Öğrenen Bedensel Engelli Elif, İstiklal Marşını Ezbere Okuyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.