Zeytin Dalı Harekatı'na yüzlerce araçlık konvoyla destek verdiler
Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde Türk bayrakları ve zeytin dallarıyla donatılmış yüzlerce araç tur attı
HATAY - Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde Türk bayrakları ve zeytin dallarıyla donatılmış yüzlerce araçlık konvoy, Mehmetçiğe destek vermek amacıyla ilçede ve sınır hattında tur attı.
Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı'nın 9. gününde Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusu güçleri tarafından etkisiz hale getirilen YPG/DEAŞ'lı sayısı 484'e ulaşırken, kritik pozisyondaki Burseya Dağı da ele geçirildi.
Suriye sınırının Türkiye tarafındaki Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki vatandaşlar da Mehmetçik'e destek vermek için yüzlerce araçlık konvoy oluşturdu. Genç yaşlı çok sayıda vatandaş araçların camlarından sarkıp Türk bayrağı salladı, bazıları ise Rabia ve bozkurt işareti yaptı.
Türk bayrakları ve zeytin dallarıyla donatılan araçlar kornalarla Cilvegözü Sınır Kapısı ve ilçe caddelerini turladı.
Mahmut Şanlı isimli vatandaş, Harran Mahallesi'nden Cilvegözü Sınır Kapısı'na gittiklerini belirterek, "Devletimizin arkasındayız. Biz de hazırız savaşa gitmeye. Allah sağ salim gidip gelmelerini nasip etsin. Mutluyuz. İnşallah başaracağız" dedi.
Son Dakika › Genel › Zeytin Dalı Harekatı'na Yüzlerce Araçlık Konvoyla Destek Verdiler - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.