Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Vali Güzeloğlu, mesajında, insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören, birlik ve dayanışma ruhunu yüzyıllardır yaşatan büyük bir medeniyetten geldiklerini belirtti.
Emek ve Dayanışma Günü olarak kutlanan 1 Mayıs'ın geçmişten geleceğe uzanan asil yolculuğun kadim duraklarından biri olduğunu anlatan Güzeloğlu, "Büyük ve güçlü Türkiye idealimize alın teri ve emeğiyle katkı sağlayan, hayatımızı kolaylaştıran, her yapının inşasında imzası bulunan ve toplum hayatında çok önemli bir yere sahip olan emekçi kardeşlerimiz, emeğin ve üretimin isimsiz kahramanlarıdır." değerlendirmesinde bulundu.
Güzeloğlu, "Bu duygu ve düşüncelerle, en yüce değerlerden biri olan emeğin, alın terinin, üreterek çalışma gücünün kutlandığı bu günde çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü en içten duygularımla kutlar, aileleriyle birlikte sağlık, huzur ve başarı dolu günler dilerim." ifadesini kullandı.
Son Dakika › Güncel › 1 Mayıs'a Doğru - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.