10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Etkinlikleri - Son Dakika
Güncel

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Etkinlikleri

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Etkinlikleri

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle AK Parti İlçe Başkanı Çağatay Yılmaz, basın mensupları ile yemekte bir araya geldi.

11.01.2018 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle AK Parti İlçe Başkanı Çağatay Yılmaz, basın mensupları ile yemekte bir araya geldi.

AK Parti Uzunköprü İlçe Başkanı Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Özgürlüğün ve demokrasinin en güzel örnekleri olan siz değerli basın mensuplarının bu kutsal meslekte gecesini gündüzüne katarak görev alan tüm gazetecilerin gününü kutluyorum. Bilinmelidir ki basın ulusun ortak sesidir. Bizlerin sesini Edirne'den Ardahan'a kadar taşıyan siz değerli basın mensubu çalışanlarıdır. Bu sebebiyet ile bu görev uğruna canını feda etmiş herkese Allah'tan rahmet diliyor, bu görevi layıkıyla terine getiren herkese başarılar diliyorum" dedi.

Etkinliğe AK Parti Edirne İl Başkanı Ilyas Akmeşe, AK Parti İlçe Başkanı Çağatay Yılmaz, ilçe yönetim kurul üyeleri ve basın mensupları katıldı. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement