101 Meşale ile Ay-yıldız Yaptılar - Son Dakika
Güncel

101 Meşale ile Ay-yıldız Yaptılar

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Öğrencilerin slayt gösterimini izlemesi Etkinlik ateşinin yakılması CHP Milletvekili Kemal Zeybek ve diğer katılımcılar 101 meşale ile oluşturulan ay-yıldız Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yılı OMÜ Havza Meslek Yüksekokulu'nda öğrenciler, 101 meşale ile okul bahçesinde ay-yıldız şekli oluşturdu Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yılı dolayısıyla Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Havza Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen etkinlikte öğrenciler, 101 meşale ile okul bahçesinde ay-yıldız şekli oluşturdu.

18.03.2016 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Öğrencilerin slayt gösterimini izlemesi

Etkinlik ateşinin yakılması

CHP Milletvekili Kemal Zeybek ve diğer katılımcılar

101 meşale ile oluşturulan ay-yıldız Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yılı

OMÜ Havza Meslek Yüksekokulu'nda öğrenciler, 101 meşale ile okul bahçesinde ay-yıldız şekli oluşturdu

Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yılı dolayısıyla Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Havza Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen etkinlikte öğrenciler, 101 meşale ile okul bahçesinde ay-yıldız şekli oluşturdu.

Havza Meslek Yüksekokulu tarafında okul bahçesinde düzenlenen etkinlik, Havza Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Tural, Muharip Gaziler Derneği Havza Temsilcisi Harun Saat ve Havza Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Faruk Çörekçioğlu tarafından yakılan ateş ile başladı.

Etkinlikte okul bahçesine kurulan sahne ile öğrencilere Çanakkale Zaferi, Çanakkale'de yaşanan kahramanlık hikayeleri ve Çanakkale türkülerini içeren slayt gösterimi sunuldu. Saat 00.00'ı gösterdiğinde yüksekokul öğrencileri, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yılını temsilen 101 meşale ile okul bahçesinde ay-yıldız şekli oluşturdu.

Programa CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Aydın Kaya, davetliler ve öğrenciler katıldı.

101 Meşale ile Ay-yıldız Yaptılar
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 101 Meşale ile Ay-yıldız Yaptılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement