Kayıp Genç, Ağaçta Asılı Bulundu - Son Dakika
Güncel

Kayıp Genç, Ağaçta Asılı Bulundu

Kayıp Genç, Ağaçta Asılı Bulundu

Aydın'da, 13 gündür kayıp olan inşaat işçisi Canbey Taşdan'ın, zeytin ağacına iple asılı cesedi bulundu. Gencin bacaklarını vahşi hayvanların yediği belirlendi.

22.09.2015 11:06  Güncelleme: 13:43

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, 13 gündür kayıp olan inşaat işçisi 17 yaşındaki Canbey Taşdan'ın, zeytin ağacına iple asılı cesedi bulundu. İntihar ettiği belirlenen gencin kokmuş, bacakları vahşi hayvanlar tarafından yenmiş olan cesedi, yanında kaldığı dayısının oğlu tarafından güçlükle teşhis edilebildi.

AĞAÇTA ASILI CESET BULDU

Bir yıldır memleketi Erzurum'da bulunan çiftçi İsmail Karataş (56), dün saat 15.00 sıralarında, Nazilli'deki evine dönüp, Ocaklı Mahallesi, Mersin Kırım mevkiindeki zeytin bahçesine gitti. Zeytinliğe yaklaştığında ağır bir koku geldiğini farkeden Karataş, merak edip nedenini araştırmaya başladı. Bu sırada ağaçlardan birinde diz kapaklarından aşağısı olmayan bir erkek cesedi bulan Karataş, durumu jandarmaya bildirdi.

BACAKLARINI VAHŞİ HAYVANLAR YEMİŞ

Jandarma, uzun süredir sicimle ağaçta asılı duran ve bacakları vahşi hayvanlar tarafından yendiği belirlenen erkek cesedinin geçen 8 Eylül'den bu yana kayıp olan ve yakınları tarafından Ovaeymir Polis Merkezi'ne kayıp başvurusunda bulunulan Canbey Taşdan'a ait olduğunu belirledi.

AİLESİNİN YANINA GİTMEK İÇİN AYRILMIŞ

Taşdan'ın geçen Ramazan Bayramı'ndan beri yanında kaldığı ve birlikte inşaatlarda çalıştığı dayısı Nusret Köse'nin Yeşilyurt Mahallesi'ndeki evinden Aydın'daki ailesinin yanına gitmek üzere ayrıldığı ve bir daha kendisinden haber alınamadığı öğrenildi.

DAYISININ OĞLU TEŞHİS EDEBİLDİ

Taşdan'ın cesedini dayısı Nusret Köse teşhis edemedi. Bunun üzerine ceset bu defa Köse'nin oğlu Ferdi Köse'ye gösterildi. Ferdi Köse, cesedin Taşdan'a ait olduğunu teşhis etti.

2 AY ÖNCE DE İNTİHAR TEŞEBBÜSÜNDE BULUNMUŞ

Bir süredir psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğü ve iki ay önce de hap içerek intihar teşebbüsünde bulunduğu öğrenilen Taşdan'ın cesedi, jandarma ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Jandarma, Taşdan'ın intiharı ile ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayıp Genç, Ağaçta Asılı Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • müslüman türk..: YouTube (pkk operasyonlari) yazin.. sanli ordumuzu askerimizin gucunu izleyin..ne mutlu turkum diyene...izleyin ve hayatin gerceklerini ogrenin.. 65 64 Yanıtla
    Lice: Müslümanlıkla ilgili bir şey yok yorumunda sen olsa olsa mhplisindir 4 3
  • Turkuaz: Allah ailesine sabır versin 66 0 Yanıtla
  • Mister NO: Yazik ki Insan olarak zadece ah vah edebiliyrz Rabbim tum cocuklarimizi genclerimizi ve hatta tum insanligi korusun, dünyanın gidisi gercekten hic iyi deil.... 36 0 Yanıtla
  • panteist: akp türkiyesi 10 23 Yanıtla
  • Mr: Ölümünde hayırlısı 31 1 Yanıtla
  • pompaci Şakir: bir gariban genç vatan evladı daha hakkı rahmetine kavuştu. Allah sabırlar versin.. 18 0 Yanıtla
  • idrz: En zor yaşlar 15-25 kadar . Biraz Dünyayı anayana kadar. Onun yeri Inşat degil ya Meslek yada Okul imkani verilmesi gerek.Tom Cruza benziyor Amerikda Filim yıldızı olurdu keşke birisi müdahle etseydi , yazık olmuş. 14 0 Yanıtla
  • tekirdağlı: çok yazık allah affetsin 11 0 Yanıtla
  • hakkari van: Allah affetsin bu hayatta yaşamak çok zor ne sorunu vardı kim bilir 6 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement