18 Ünlü İsim ve Philips, Düşler Akademisi İçin El Ele Verdi - Son Dakika
Güncel

18 Ünlü İsim ve Philips, Düşler Akademisi İçin El Ele Verdi

18 Ünlü İsim ve Philips, Düşler Akademisi İçin El Ele Verdi

Philips Kulaklık Grubu, sanat dünyasının 18 özel ismi ve Kemerburgaz Üniversitesi öğrencileri ile bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor.

23.12.2013 15:27  Güncelleme: 15:28

'Bunu Duymalısın' adlı proje kapsamında, 18 isim tarafından tasarlanan kulaklıklar, Kemerburgaz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri tarafından üretildi. Özel tasarım kulaklıklar, GittiGidiyor üzerinden satışa sunulacak ve kulaklıklardan elde edilecek gelir, Düşler Akademisi'ne bağışlanacak.

Bengü, Bedük, Birol Namoğlu, Mabel Matiz, Hande Yener, Ali Sunal, Ferman Akgül, Pamela Spence, Gupse Özay, Doğa Rutkay ve Nilüfer'in de aralarında bulunduğu 18 ismin, Philips'in 'Bunu Duymalısın' projesi için tasarladığı kulaklıklar, 27 Aralık 2013 tarihine kadar açık artırma usulü ile GittiGidiyor üzerinden satışa sunulacak. Satışlardan elde edilen gelir ise, engelli ve sosyal dezavantajlı gençlere farklı sanat dallarından atölyelerde eğitim imkanı sunan Düşler Akademisi'ne iletilecek.

Philips Audio Multimedia Ortadoğu, Afrika ve Türkiye Pazarlama Müdürü Sinem Yücel, 'Bunu Duymalısın' ile ilgili olarak; "Philips ses sistemleri olarak misyonumuz herkese kaliteli işitme deneyimi yaşatmak. Biz bu projeyi tasarlarken sadece sağlıklı şekilde işitenler için değil, işitme engelliler için de bu fırsatı yaratma isteğimizden yola çıktık. Bu özel kulaklıkları, engelli kardeşilerimize fayda sağlamak için araç olarak kullanmak istedik. Philips'in benzersiz ses deneyimini bugüne kadar ürün bazlı olarak birçok farklı kanaldan paylaştık, bugünse hem çok özel sanatçılarımızla hem de üniversite öğrencileri ile böyle bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdiğimiz için çok mutluyuz. Bu projede bizlere destek olan tüm paydaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz" dedi.

Bunu Duymalısın'a destek olan sanatçılar, duygularını şöyle ifade etti:

Bedük: "Hayatımdaki en sevdiğim üç olgu; tasarım, müzik ve yardımlaşmayı bir çatı altında toplayan bu nefis projede yer almak benim için çok önemliydi. Düşünen, katılan herkese çok teşekkür ederim" dedi. Bir diğer sanatçı Birol Namoğlu duygularını, "Bunu Duymalısın demek mutluluk verdi. Aklımdan geçenlerin yansıdığı tasarımın içinden güzel tınıların geçmesini ve elde edilecek maddi ve manevi güzelliklerin katlanarak çoğalmasını diliyorum. Emeği geçen herkese çok teşekkürler".

Gupse Özay: "Bunu Duymalısın projesi ile kardeşlerimizin, dostlarımızın müzikle yakınlaşmasına temasta bulunmak çok güzel. Onlar müziği duyarken; biz böyle anlamlı projelerde yer almaktan onur duyuyoruz".

Ferman Akgül: "Dünyayı iyi kılabilmenin tek yolu sanat bence. Ve sanata ulaşma, sanatla uğraşma hakkı herkese tanınmalı. Bu projenin bunu yapabileceğine inanıyorum. Düşler Akademisi ile sanatın önündeki engelleri kaldırmak dileğiyle".

Hatice Gökçe: "Çok anlamlı bir proje olduğu aşikar. Üniversiteye gelip tanıştığım tasarımcı adaylarının heyecanına şahit oldum ve bu beni çok etkiledi. Ayrıca projeye katılan isimlerin yaratıcılıklarından da çok etkilendiğimi söylemek isterim. Böyle bir projede yer aldığım için çok mutluyum".

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 18 Ünlü İsim ve Philips, Düşler Akademisi İçin El Ele Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • bettina: Ferman ın kulaklığını ostiyorum 0 0 Yanıtla

Advertisement