18 Yaşında Organlarını Bağışladı - Son Dakika
Güncel

18 Yaşında Organlarını Bağışladı

18 Yaşında Organlarını Bağışladı

Bartın'da, lise öğrencisi 18 yaşındaki Sezgin Kazancı, İl Sağlık Müdürlüğü Organ Bağışı Birimi'ne başvurarak organlarını bağışladı.

17.03.2015 15:14

Bartın'da, lise öğrencisi 18 yaşındaki Sezgin Kazancı, İl Sağlık Müdürlüğü Organ Bağışı Birimi'ne başvurarak organlarını bağışladı.

Turgut Işık Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 4'üncü sınıf öğrencisi, 12 Mart 1997 doğumlu Sezgin Kazancı, 18 yaşına girince tüm organlarını bağışlama kararı aldı.

İl Sağlık Müdürlüğü Organ Bağışı Birimine başvuran Kazancı'ya organ bağışı kartını İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Koç verdi.

Kazancı'ya teşekkür belgesi de veren Dursun Koç, kentte ilk kez bu kadar genç birisinin organ bağışında bulunduğunu söyledi. Koç, "Organ bağışı hepimiz için çok önemli. Özellikle hastalarımızın yeniden hayat kazanmasına vesile olan bir durum. 18 yaşına girdikten sonra hemen bize başvuran Sezgin Kazancı'yı bu örnek davranışından dolayı kutluyorum. Bu olay tüm Türkiye'ye örnek olsun" dedi.

Öldükten sonra hayat kurtarabilmek için bağış kararı aldığını belirten Sezgin Kazancı ise "Bu kararı almamda beni etkileyen bir şey olmadı. Daha çok insanlara yardım etmek istediğimden bunu yaptım. Benim tavsiyem herkes organlarını bağışlasın" dedi. - Bartın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 18 Yaşında Organlarını Bağışladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement