Ergenekon davasında 'tanık' sıfatıyla ifade veren eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Hilmi Özkök, "2003 yılında kuvvet komutanları ile yapılan toplantıda 'muhtıra' kelimesi geçti" dedi. Duruşmaya İlker Başbuğ da katıldı.
Eski Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök, Silivri Cezaevi'nde görülen Ergenekon davasında tanık olarak ifade veriyor. Duruşmada söz alan Özkök, "2003 yılında kuvvet komutanları ile yapılan toplantıda 'muhtıra' kelimesi geçti. 'Muhtıra' sözü toplantıdaki beyin fırtınasında söylendi. Resmi bir teklif değildi. Ben ve astlarım arasında görüş farklılıkları oluştu" dedi.
Öte yandan davanın tutuklu sanıklarından eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ da duruşma başladıktan sonra salona geldi. - İSTANBUL
Son Dakika › Güncel › '2003'teki Toplantıda 'Muhtıra' Kelimesi Geçti' - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.