Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Erdal Necip Yardım, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Rektör Yardım, mesajında, ülkenin toplumsal, kültürel ve ekonomik gelişiminin sürekliliği, gelecek nesillerin sevgi, hoşgörü ve bilgi temelinde yetiştirilmesine bağlı olduğunu ifade etti.
Bu anlamıyla öğretmenliğin, son derece önemli ve kutsal bir meslek olduğunu vurgulayan Yardım, şunları kaydetti:
"Medeniyetimizin bir parçası olan 'Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum' anlayışının muhatabı öğretmenler, cemiyetimizi ayakta tutacak ve bizleri daha ileriye taşıyacak rehberlerdir. Dolayısıyla öğretmenlerimizin hizmetleri her türlü takdirin üstündedir. Bu düşüncelerle başta üniversitemiz öğretim elemanları olmak üzere tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutluyor, sağlık ve esenlikler diliyorum."
Son Dakika › Güncel › 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne Doğru - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.