30 Ağustos Zafer Bayramı - Son Dakika
Güncel

30 Ağustos Zafer Bayramı

30 Ağustos Zafer Bayramı

AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesaj yayımladı.

30.08.2016 10:19

AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesaj yayımladı.

Demirel, mesajında, milli birlik ve beraberlik içerisinde dünyaya barışı yayan, bulundukları coğrafyalara huzur, refah, bereket, adalet götüren aziz milletin eşsiz bir medeniyetin örneğini sergilediğini belirtti.

Türk milletinin, göğsündeki iman ve cesaretle emperyalist saldırılara boyun eğmeyerek topyekün mücadele etmekten bir an olsun geri durmadığına dikkati çeken Demirel, şunları kaydetti:

"Ay yıldızlı bayrağımızın gök kubbede dalgalanması, ezan-ı şeriflerin minarelerden okunması için malını, canını, evladını feda etmiştir. Vatanın bir karış toprağını dahi düşmana bırakmayıp, kutsal değerlerinin yılmaz savunucusu olmuştur. Aziz milletimiz ve kudretli devletimiz bugün de terör örgütüne, terörü destekleyen şer odaklarına ve paralel örgüt yapılanmasına karşı, milli birlik ve beraberlik içerisinde tek vücut olarak kararlı, istikrarlı, imanlı bir şekilde devletimizin kudret eliyle gerekli mücadeleyi vermektedir. Milletimizden aldığımız güç ve destekle adalet, kalkınma, hukuk, ekonomi alanında ve daha birçok alanda, daha güçlü Türkiye için çalışmaya devam ediyoruz."

Demirel, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kahraman mensuplarının, güvenlik güçlerinin ve yurt içi ve yurt dışındaki tüm vatandaşların 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlayarak, Gazi Mustafa Kemal ve bu zafer için İstiklal Savaşı'nda kahramanca mücadele eden ecdad ve aziz şehitler ile fedakar gazileri şükranla minnetle yad ettiğini ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 30 Ağustos Zafer Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement