4 Yıldızlı Otele Gece Yarısı Haciz Şoku - Son Dakika
Güncel

4 Yıldızlı Otele Gece Yarısı Haciz Şoku

4 Yıldızlı Otele Gece Yarısı Haciz Şoku

Lts Tasimacilik Danismanlik Turizm Ticaret Limited Sirketi, Tosmur Beldesi'ndeki 100 odali, 300 yatak kapasiteli, 4 yildizli Merlin Beach Otel'den 50 bin euro alacagini tahsil etmek için haciz yoluna basvurdu.

22.08.2013 15:35  Güncelleme: 15:51

Lts Tasimacilik Danismanlik Turizm Ticaret Limited Sirketi, Tosmur Beldesi'ndeki 100 odali, 300 yatak kapasiteli, 4 yildizli Merlin Beach Otel'den 50 bin euro alacagini tahsil etmek için haciz yoluna basvurdu. Dün ögle saatlerinde otele giden alacakli firmanin avukati ve icra memurlari, haciz yapmak istedi. Otel yönetimin ödeme yapilmasi için saat 18.00'e kadar süre istemesi üzerine islemler durduruldu. Sürenin dolmasina ragmen ödeme yapilmayinca Alanya 1'inci Icra Müdürlügü kanaliyla gece yarisi haciz islemi baslatildi. Sabah saatlerine kadar süren haciz islemlerinin ardindan oteldeki tüm klima ve televizyonlar sökülerek yediemin deposuna götürüldü. Durumdan rahatsiz olan bazi tatilciler baska otellere giderken, bazilari da tatilini yarida keserek ayrildi.

TÜRK TATILCILER MAGDUR OLDU

Merlin Beach Otel'in Genel Müdürü Özlem Kaya, yaptigi açiklamada, gece yarisi baslatilan haciz isleminin müsterileri huzursuz ettigini söyledi. Otelde 300 müsterinin bulundugunu vurgulayan Kaya, Konuklarimizin büyük çogunlugunu Rus, Çek Cumhuriyeti, Ingiliz ve Alman turistler olusturuyor. Yabanci tatilcileri acenteler araciligiyla baska otellere naklettik. Türk tatilciler durumdan huzursuz oldu. Haciz islemi en azindan sabah yapilabilirdi dedi.

Sivas'tan tatile gelen otel müsterilerinden Gazi Sahin, 5 günlük tatilimizin bugün son günüydü. Bu nedenle fazla magdur olmadik. Ancak diger müsteriler zor durumda kaldi. Kimi tatili yarida kesti, kimi baska otellere gitti diye konustu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 4 Yıldızlı Otele Gece Yarısı Haciz Şoku - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement