42 Shops "Sound Design Art" Festivalinde Dolunay Obruk Sahne Aldı - Son Dakika
Güncel

42 Shops "Sound Design Art" Festivalinde Dolunay Obruk Sahne Aldı

42 Shops "Sound Design Art" Festivalinde Dolunay Obruk Sahne Aldı

Şehrin yeni alışveriş ve tasarım merkezi Modül İstanbul, 42 Shops Maslak'ta "Sound Design Art" festivali ile30 Kasım 'daaçıldı.

02.12.2017 08:29  Güncelleme: 08:30

Festival, ikinci günündeki Dolunay Obruk konseri ilgiyle karşılandı.

42 Shops, Türkiye'ningözdetasarım markalarının tek bir çatı altında bir araya gelmesiyle oluşan yeni mağazacılık konsepti Modül İstanbul'un açılışı dolayısıyla düzenlenen ''Sound Design Art'' festivali tüm hızıyla devam ediyor. Festivalin ikinci gününde sahne alan Dolunay Obruk, güzel sesi ve seçkin müziğiyle dinleyicilere sanatla dolu bir akşam yaşattı.
4 Aralık pazartesi akşamına kadar devam edecek olan ''Sound Design Art'' festivali dopdolu bir program içeriyor.

Festival boyunca 42 Shops içinde bulunan Art!SPACE Gallery açılışları ile birlikte, çeşitli söyleşiler, workshop'lar, tüm gün boyunca DJ performansları, ofis sokaklarında yer alacak müzisyenlerin dinletilerinin yanısıra 2 Aralık Cumartesi akşamı 18.00'de The Children of Cubakonserini dinleyebilirsiniz.

Artfulliving Söyleşileri kapsamında Çağla Cabaoğlu Galeri'nin organize ettiğisanat tarihçisi ve eleştirmen Nilgün Yüksel'in "Bir Çatı Fikri: Bauhaus","Görüntü ve Ses Dolaylarında: Fluksus" söyleşileriyle "Sanat ve Tasarımın Sınırlarında: Şenol Altun" söyleşisi sanatçının katılımıyla festival programında yer alıyor.

Gama Galeri yeni sergisinin açılışını Meral Yıldız'ın "Manevilik ve Sanat", Rıza Erdeğirmenci'nin "Belgeden Çağdaş Sanat Eserine Fotoğrafın Kısa Yolculuğu" başlıklı söyleşileri ile renklendiriyor.

Bu arada sanatçı Yiğit Yazıcı atölyesinin tüm dünyasını, düzenleyeceği etkinlik ve söyleşiler ile paylaşıyor olacak .

Sound Design Art Festivalinde herkes için terrariumworkshop'a katılabilir, dilerseniz Virtual Reality Müze Deneyimi yaşayabilirsiniz. Nuspa'nın deneyimli masözleri ile dinlenebilir, Macfit eğitmenleriyle dans ve spor etkinliğinde eğlenebilirsiniz. Ayrıca 42 Shops'ta yer alan Cafe Vergnano, Seafood Barba veTaco Department'ta festival boyunca 17:30-19:00 arası happyhour'un keyfini çıkarabilirsiniz .

Doğuş Müşteri Sistemleri tarafından geliştirilen yaşam tarzı mobil uygulaması ZUBİZU ayrıcalıklarıyla festival boyunca Modül İstanbul'da yer alan 5500 ürün arasından kendiniz, eviniz, çocuğunuz ya da sevdikleriniz için yaptığınız alışverişlerden indirimler elde edebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 42 Shops 'Sound Design Art' Festivalinde Dolunay Obruk Sahne Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement