45. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni Kategorileri Açıklandı! - Son Dakika
Güncel

45. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni Kategorileri Açıklandı!

45. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni Kategorileri Açıklandı!

Pantene ve Hürriyet Grubu'nun iş birliğiyle bu yıl 45'incisi düzenlenecek olan Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni için aday kategorileri açıklandı.

22.09.2018 14:28

Türkiye'nin en prestijli ödül töreni bu yıl 9 Aralık'ta düzenlenecek. Halkın oylamasıyla belirlenen adaylara 38 kategoride verilecek ödüller için 21 Eylül'de başlayan oylamanın ilk turu 6 Ekim'de son bulacak.

YENİ KATEGORİLER EKLENDİ

'ne bu yıl en çok ilgi gören internet dizileri de dahil edilirken, diğer ödüllerde olan ''En iyi DJ'' kategorisi de eklenen bir diğer kategorilerden.

HALK BELİRLEYİCİ OLACAK

''Pantene Yıldızı Parlayanlar'' ın ardından 38 kategori olan törende, hak yenmemesi için neredeyse tüm eser sahipleri aday gösterilirken, ilk tur oylama sona erdiğinde kategorilerde ki adaylar 10'a düşürülecek. İlk tur da seçilecek olan projeler ise tamamen halk oylamasına dayalı olacak.

JÜRİ İNSİYATİFİ KISITLANDI

İkinci turda halkın etkisi daha fazla hissedilecek. Yarışmanın %70'i halk oylamasına dayalı olarak sonuçlanacak ikinci turda, jürinin insiyatifi %30 ile sınırlanacak. Halkın oy verme işlemi Pantene'nin resmi internet adresinden yapılacak.

Son Dakika Güncel 45. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni Kategorileri Açıklandı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement