5 İlde Usulsüz Hayvancılık Destek Primi Operasyonu 83 Gözaltı - Son Dakika
Son Dakika Logo

5 İlde Usulsüz Hayvancılık Destek Primi Operasyonu 83 Gözaltı

5 İlde Usulsüz Hayvancılık Destek Primi Operasyonu 83 Gözaltı
13.11.2013 12:46

Sezgin ERENMUSTAFAKEMALPAŞA (Bursa), (DHA) - BURSA Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Bursa'nın yanı sıra İzmir, Kütahya, Balıkesir ve Bilecik'te devletten usulsüz Hayvancılık Destek Primi aldığı öne sürülen 83 şüpheliyi gözaltına aldı.

Sezgin ERENMUSTAFAKEMALPAŞA (Bursa), (DHA) - BURSA Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Bursa'nın yanı sıra İzmir, Kütahya, Balıkesir ve Bilecik'te devletten usulsüz Hayvancılık Destek Primi aldığı öne sürülen 83 şüpheliyi gözaltına aldı. Operasyon sürdürülürken gözaltı sayısının 120'yi bulabileceği belirtildi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, ihbar üzerine devletten usulsüz biçimde hayvancılık destekleme pirimi aldıkları iddia edilen kişileri Cumhuriyet Savcılığı'nın izni ile takibe aldı. Yapılan inceleme ardından bu sabah erken saatlerde Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesi'nin yanı sıra, İzmir, Kütahya, Balıkesir ve Bilecik'te polis ekipleri eş zamanlı operasyon başlattı. Ekipler, aralarında Mustafakemalpaşa Tarım İlçe Müdürlüğü'nde görev yapan 5 veteriner ve memurun da bulunduğu toplam 83 şüpheliyi gözaltına aldı.

Yetkililer, bu kişilerin hayvanlara usulsüz olarak kimlik yerine geçen küpe çıkartıp, Ziraat Bankası'ndan kredi aldıklarını söyledi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 5 İlde Usulsüz Hayvancılık Destek Primi Operasyonu 83 Gözaltı - Son Dakika


Advertisement