5 Kişilik Aileyi Katleden Zanlılar Adliyeye Sevk Ediliyor - Son Dakika
Güncel

5 Kişilik Aileyi Katleden Zanlılar Adliyeye Sevk Ediliyor

5 Kişilik Aileyi Katleden Zanlılar Adliyeye Sevk Ediliyor

Adana’nın Kozan ilçesinde 5 kişinin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 3 zanlıdan Hamdi İ., adliyeye sevk edildi.

31.03.2017 13:26

Adana'nın Kozan ilçesinde 5 kişinin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 3 zanlıdan Hamdi İ., adliyeye sevk edildi.

İlçeye bağlı Çokak Mahallesi'nde geçtiğimiz salı günü, Hüseyin Doğan'a (43) ait evde meydana gelen silahlı saldırıda, Ayşe Ayrancı, Fatma Yavuz, 8 yaşındaki Hakkı Doğan ile babası Hüseyin ve amcası Mehmet Doğan'ın öldürülmesiyle ilgili olarak soruşturma kapsamında gözaltına alınan şahısların jandarmada sorgusu sürüyor. Zanlılardan Hamdi İ. jandarmadaki sorgusunun tamamlanması ve devlet hastanesindeki sağlık kontrolünün ardından Kozan Adliyesi'ne getirildi.

Cinayet zanlısı Hamdi İ. jandarmanın güvenlik tedbirleri altında adliye binasına alındı. Olayda kullanılan deliler de jandarma ekipleri tarafından torbalar içinde adliyeye getirildi.

Öte yandan, jandarmadaki sorgusu devam eden cinayet zanlılarından İbrahim A. suçlamaları kabul etmemiş, Murat T.'yi olay günü Çukurköprü Mahallesi'nde aracına aldığını söylemişti.

Cinayet zanlısı İbrahim A.'nın verdiği ifadeler doğrultusunda Murat T. ve Hamdi İ. adlı şahıslar da jandarma ekiplerince gözaltına alınmış ve sorgulamaları yapılmıştı. Saldırıda hayatını kaybeden Mehmet Doğan'la arkadaş olduklarını ve hobi amaçlı define araması yaptıklarını anlatan İbrahim A.'nın, Hüseyin Doğan'ın evinin yakınında bulunan kazılmış alanla ilgili olarak "15 gün önce ben iki gece bu çalışmaya katıldım. Bu kazıyı Mehmet, Hüseyin, Hüseyin'in oğlu Görkem ile Osmaniye'nin Kadirli ilçesinden gelen iki kişi ile yaptık" dediği öğrenildi.

Cinayetin diğer zanlıları İbrahim A. ve Murat T.'nin de bugün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 5 Kişilik Aileyi Katleden Zanlılar Adliyeye Sevk Ediliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement