Babalar Gününün Babası! Kızını Sırtında Taşıyor - Son Dakika
Güncel

Babalar Gününün Babası! Kızını Sırtında Taşıyor

Düzce'de yaşayan 70'lik Erol Gürer, teröristlerle girdiği çatışmada gazi olan oğlu ve kısmi felçli kızına bakıyor. Cefakar baba, eşini de depremde kaybetmiş.

17.06.2017 14:19  Güncelleme: 16:41

Düzce'de 70 yaşındaki Erol Gürer'in hayatı, birçok insana örnek olacak nitelikte. Vefakar ve cefakar Erol Gürer, Babalar Günü öncesinde örnek baba oldu.

KIZINI SIRTINDA TAŞIYOR

Düzce Valiliğine kısmi felçli kızının böbreklerindeki rahatsızlığını tedavi ettirebilmek için gelen 70 yaşındaki Erol Gürer, 29 yaşındaki kızı Ayşe'yi sırtında taşıyarak tedavisi için adeta çırpınıyor.

Babalar Gününün Babası! Kızını Sırtında Taşıyor

VALİLİKTEN YARDIM SÖZÜ

Baba Erol Güler, Vali yardımcısıyla görüşerek, önümüzdeki hafta sıkıntılarının giderilmesi sözü aldı.70 Yaşındaki Erol Gürer, "Kızımın ayağında platin var. Ayrıca böbreklerinde de rahatsızlığı var. Cihaz gerekiyor. Bu cihazın malzemelerini alabilmek için valiliğe geldim. Vali yardımcısı ile görüştüm. Bana sorunu önümüzdeki hafta çözeceğini söyledi. dedi.

Babalar Gününün Babası! Kızını Sırtında Taşıyor
Babalar Gününün Babası! Kızını Sırtında Taşıyor

Babalar Gününün Babası! Kızını Sırtında Taşıyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Babalar Gününün Babası! Kızını Sırtında Taşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement