8 Ölümlü Kaza Sonrası Manisa'da Trafik Denetimleri Arttı - Son Dakika
Güncel

8 Ölümlü Kaza Sonrası Manisa'da Trafik Denetimleri Arttı

8 Ölümlü Kaza Sonrası Manisa\'da Trafik Denetimleri Arttı

Manisa'da sabah erken saatlerde 8 kişinin yaşamını yitirdiği kazanın ardından denetim ve önlemlerini arttıran polis ekipleri, hazırladıkları çeşitli pankartlarla sürücüleri trafik kurallarına karşı uyardı.

03.10.2014 18:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'da sabah erken saatlerde 8 kişinin yaşamını yitirdiği kazanın ardından denetim ve önlemlerini arttıran polis ekipleri, hazırladıkları çeşitli pankartlarla sürücüleri trafik kurallarına karşı uyardı. Kırmızı ışıkta duran sürücülere uyarıcı broşürler dağıtıldı.

Kurban Bayramı nedeniyle mevcut trafik tedbirlerine ek tedbirler alan İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Akhisar'da bu sabah 8 kişinin öldüğü kazanın ardından İzmir- İstanbul Karayolu'nun Manisa girişinde bulunan Güzelköy Mahallesi kavşağında uygulama yaptı. Uygulamaya Manisa Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, Trafikten Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Ramazan Kel, Asayişten Sorumlu Müdür Yardımcısı Ahmet Kurt, Bölge Trafik Müdürü Orhan Aydın ile Bölge Trafik Müdürlüğü ekipleri katıldı.

Trafik tescil Şube Müdürü Bilge Ünal ve ekibi, Gediz köprüsündeki ışıklarda duran sürücülere trafik kazalarına karşı uyarıcı broşürler dağıttı. Bölge Trafik Müdürü Orhan Aydın ve ekibi de üzerinde 'Emniyet kemerinizi takınız', 'Önemli olan ceza değil candır', 'Sevdiklerimize kavuşmak için trafik kurallarına uyalım' ve 'Lütfen dikkatli sürelim sevdiklerimizle görüşelim' yazan pankartlarla kırmızı ışıkta duran araçların arasında gezindi.

TATİL SÜRESİNCE DENETİM

Bayramda kentteki tüm trafik şubesi memurlarının izinlerini durdurduklarını belirten İl Emniyet Müdürü Ceren, "Tatil süresince 42 ekibi yollarda görevlendirdik. 4 ayrı noktada dinlenme maksatlı yerler oluşturduk. Araçları durdurup sürücülere uykulu olup olmadıklarını soruyoruz. Gerekli istirahatlerini sağlıyoruz. İsteyenler yüzlerini yıkıyorlar. Maalesef sabah, karşı şeride geçen bir araç karşıdan gelen araca çarptı. 8 kişi vefat etti. Bir dalgınlık ya da rahatsızlıktan meydana gelmiş bur kaza olabilir. Belki de şoförü uyudu. Bu kaza bizi son derece üzdü. Lütfen sürücüleler uykulu araç kullanmasınlar. Uygulamalarımız İstanbul- İzmir ve İzmir- Ankara Karayolu güzergahlarında aralıksız sürecek. Radar uygulamalarını arttırdık. Vatandaşımızı trafik kurallarını uymalarını istiyoruz. Bu konuda da uyarılarımız devam ediyor. Her yaptığımız vatandaşımızın daha iyi ve konforlu yolculuk yapması içindir. Şehir içi ve Bölge trafik polislerimize izin vermedik. Pankartlarla vatandaşı uyarıyoruz" dedi.

Öte yandan; İzmir-Ankara Karayolu Turgutlu girişinde trafik yoğunluğu göze çarptı. Özellikle İzmir'den Ankara yönüne trafik akışının yoğun olduğu görüldü. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 8 Ölümlü Kaza Sonrası Manisa'da Trafik Denetimleri Arttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement