8. Uluslararası Altın 40 Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Güncel

8. Uluslararası Altın 40 Ödülleri Sahiplerini Buldu

8. Uluslararası Altın 40 Ödülleri Sahiplerini Buldu

Büyük Anadolu Birliği Konfederasyonu tarafından düzenlenen 8.Uluslararası Altın 40 Ödülleri sahiplerini buldu."Yılın Balkanlar Köprüsü" ödülüne layık görülen AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait, çözüm sürecinin önemli olduğunu belirterek, "Biz"...

31.05.2013 00:14

Büyük Anadolu Birliği Konfederasyonu tarafından düzenlenen 8. Uluslararası Altın 40 Ödülleri sahiplerini buldu. "Yılın Balkanlar Köprüsü" ödülüne layık görülen AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait, çözüm sürecinin önemli olduğunu belirterek, "Biz İzmir'deki Balkan topluluğuyla, doğu toplumuyla, Lazıyla, Cerkeziyle hepsi ile birlikte bu Türkiye'nin çiçekleriyiz. Hepsini kucaklıyoruz, hepsi bizim kardeşimiz" dedi.

Büyük Anadolu Konfederasyonu'nun düzenlediği 8. Uluslararası Altın 40 Ödülleri, Ankara İçkale Otel'de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül'ün "Yılın Annesi" ödülüne, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in "Yılın Kadın Hakları Savunucusu" ödülüne, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın "Yılın Gençlik Lideri" ödülüne layık görüldüğü törende 40 kişi farklı alanlarda ödül aldı. Bayraktar'ın yerine ödülünü Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta alırken, Kılıç'ın ödülü de Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Basri Hakan Hakyemez'e verildi.

AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait de "Yılın Balkanlar Barış Köprüsü" ödülünü aldı. Ödülünü AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Necati Çetinkaya'nın elinden alan Rıfat Sait, ödülü aldığı için çok mutlu olduğunu belirtti. 2 yıl önce Diyarbakır'a yaptığı ziyareti anlatan Sait, "Buralara gittikten sonra oradaki annelerle, insanlarla, yaşlılarla kucaklaştık. Biz aslında çözüm sürecine destek vermek için, çözüm sürecinin ne kadar faydalı olduğunu göstermek için yapmıştık bunları. Bugün gerçekten güzel şeyler yaptığımızı görüyoruz. Türkiye'nin ve hükümetin güzel şeyler yaptığını görüyoruz" dedi.

Çözüm sürecinin önemli olduğuna vurgu yapan Sait, "İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı geçen hafta Diyarbakır'a gitti. Ona da teşekkür ediyoruz, o da güzel bir şey yaptı. Bu konuda doğru çalışan, doğru yapan herkesi alkışlamamız lazım. Biz de bu çalışmayı sevgili eşim, Balkan Anadolu Derneği ve tüm arkadaşlarımızla birlikte yaptık. Bu güzel çalışmaların bundan sonra devam edeceğini söyleyebilirim. Biz İzmir'deki Balkan topluluğuyla, doğu toplumuyla, Lazıyla, Çerkeziyle hepsi ile birlikte bu Türkiye'nin çiçekleriyiz. Hepsini kucaklıyoruz. Hepsi bizim kardeşimiz. Biz yaratılanı yaratandan dolayı seviyoruz. Türkiye öyle güzel bir yer ki, bizim bu yerin değerini bilmemiz gerekiyor. İnşallah güze günler yakın" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 8. Uluslararası Altın 40 Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement