Aa'nın "Dakika Dakika Fetö'nün Darbe Girişimi" Kitabı - Son Dakika
Güncel

Aa'nın "Dakika Dakika Fetö'nün Darbe Girişimi" Kitabı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Kitabı inceleyen vatandaşlar Kitap dağıtımı Röportajlar "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı, Denizli Delikliçınar Meydanı'nda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara dağıtıldı.

29.07.2016 02:39

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Kitabı inceleyen vatandaşlar

Kitap dağıtımı

Röportajlar "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı, Denizli Delikliçınar Meydanı'nda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara dağıtıldı.

AA muhabirlerinin anlık haberleri ve olay anındaki fotoğraflarıyla kronolojik bir sıraya göre derlendiği kitabın dağıtımı için Delikliçınar Meydanı'nda stant kuruldu. Ücretsiz dağıtılan kitaba vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kitabı inceleyen Mehmet Çolakoğlu, vatana ihanet eden hain FETÖ ile devletin baş edeceğini ifade ederek, "Bunlar elbette tek tek hesabını verecektir. Devletin içine sızan bu örgüt elemanları yakalanıp adalete teslim ediliyor. AA'nın hazırladığı bu kitap çok güzel, bir daha yaşamamak için dua ettiğimiz o gece yaşanan ibretlik hadiseler bu kitap vesilesiyle gelecek nesillere aktarılacak ve unutulmayacaktır." dedi.

Ahmet San, o gece yaşananları hatırlamak istemediğini belirterek, "O izli mermileri halkımızın üzerine sıkmaları, dehşet verici bir olay. Bunu yapanları lanetliyorum. Yani gerçekten bunları yapanları asıp insanlarımızı rahatlamasını sağlamalılar." şeklinde konuştu.

"Allah bu FETÖ'ye fırsat vermesin." diyen Osman Üstüner, "Bunlar 1983'ten sonra piyasaya çıktılar. Devleti ele geçirme emelleri olan bunlar son zamanlarda iyice azıttılar. Bu darbe direkt halkımıza karşı yapılmış bir darbedir. Halkımız dik durdu, Cumhurbaşkanı ve Başbakanımızın dirayetiyle. Arşiv niteliğindeki bu kitap gelecek kuşaklara, çocuklarımıza acı bir hatıra olacak. İnşallah bir daha böyle bir şey yaşamayız. Geleceğimiz için, çocuklarımız için bu meydanlardayız." ifadelerini kullandı.

Fatih Demiray, milli şair Mehmet Akif Ersoy'un "Allah bir daha bu memlekete İstiklal Marşı yazdırmasın" sözünü hatırlatarak, "Bu darbecilere karşı hepimiz beraber olduk, bu vatanı kimseye yedirmeyiz. Biz burada bulunmaktan şeref duymaktayız. Sokakları emir gelmeden de bırakmayacağız. Anadolu Ajansının hazırladığı kitaptaki bu olaylar hiçbir zaman unutulmayacak, çocukların o bomba sesleri ile uyanıp irkilmesi bir daha yaşanmayacak." dedi.

AA'ya teşekkür eden Ahmet Kara, kitabı incelediğini ve çok ilgisini çektiğini dile getirerek, "Halkımızın bilinçli olması için çok faydalı bir çalışma. İçerisinde tarihe düşülen notlar, çok önemli belgeler var." diye konuştu.

Demokrasi nöbeti tutan vatandaşlardan Şerife Akın ise "İnşallah böyle bir şey yaşamayız bir daha. Allah, Cumhurbaşkanımızı başımızdan eksik etmesin. Güzel günler yaşamayı umut ediyoruz. Çok şükür Allah'a, kısa yoldan döndürdü ülkemizi." şeklinde duygularını dile getirdi.

Aa\'nın "Dakika Dakika Fetö\'nün Darbe Girişimi" Kitabı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aa'nın 'Dakika Dakika Fetö'nün Darbe Girişimi' Kitabı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement