AA ve AzerTac'tan "Haydar Aliyev Fotoğraf Sergisi" - Son Dakika
Güncel

AA ve AzerTac'tan "Haydar Aliyev Fotoğraf Sergisi"

AA ve AzerTac\'tan "Haydar Aliyev Fotoğraf Sergisi"

AA, AzerTac ve Yunus Emre Enstitüsü, Azerbaycan'ın milli lideri Haydar Aliyev'in ölüm yılı anma etkinlikleri kapsamında fotoğraf sergisi düzenleyecek.

09.12.2014 15:28  Güncelleme: 15:34

Anadolu Ajansı (AA), AzerTac ve Yunus Emre Enstitüsü, Azerbaycan'ın milli lideri Haydar Aliyev'in ölüm yılı anma etkinlikleri kapsamında fotoğraf sergisi düzenleyecek.

Merhum Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev'in 11. vefat yılı dolayısıyla Bakü'de düzenlenecek "Anadolu Ajansı ve Azertac Objektiflerinden Haydar Aliyev Fotoğraf Sergisi"nde, Aliyev'in özel hayatına, katıldığı yerel ve uluslararası toplantılara, dünya liderleriyle görüşmelerine ilişkin kareler yer alacak.

Yunus Emre Enstitüsü Bakü Türk Kültür Merkezi'nin desteğiyle hazırlanan sergide, Aliyev'in Türkiye ziyaretleri ve Türk siyasetçilerin Azerbaycan'daki temaslarıyla ilgili seçme fotoğraflar da bulunacak.

Serginin 11 Aralık'taki açılışına Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı Sosyal-Siyasi Konular Daire Başkanı Ali Hasanov, Türkiye'nin Bakü Büyükelçisi Alper Coşkun, AA Genel Müdür Vekili Ebubekir Şahin, AzerTac Genel Müdürü Aslan Aslanov, TRT Genel Müdürü Şenol Göka, üst düzey bürokrat ve yöneticiler katılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel AA ve AzerTac'tan 'Haydar Aliyev Fotoğraf Sergisi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement