"Ab Ülkeleri İle Proje Gerçekleştireceğiz" - Son Dakika
Güncel

"Ab Ülkeleri İle Proje Gerçekleştireceğiz"

"Ab Ülkeleri İle Proje Gerçekleştireceğiz"

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar Kültür Merkezi'nde AK Parti Beylikdüzü İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.

27.05.2013 15:34

Teşkilat mensuplarının yoğun katılımı ile Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar Kültür Merkez'inde gerçekleşen AK Parti Beylikdüzü İlçe Danışma Meclisi toplantısında Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, İstanbul AB'ye Hazırlanıyor" projesi kapsamında İstanbul'un 39 ilçesinden 10 ilçenin seçildiğini, bunlardan birinin de Beylikdüzü olduğunu belirterek "3 Avrupa şehriyle proje gerçekleştireceğiz" dedi.

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü'nün ev sahipliğini yaptığı toplantıda Bülbüllü, Türkiye'nin geldiği noktanın son derece önemli olduğunu belirterek, "Türkiye IMF den borç alan değil, borç veren bir ülke haline gelmiştir" dedi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın UCLG Başkanı ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı olduğundan da bahseden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, "Beylikdüzü Belediyesi olarak biz de yönetim kurulu ve belediyeler birliği konseyine seçildik" dedi ve aynı zamanda İstanbul AB'ye Hazırlanıyor projesinde yer almaya hak kazanan 10 ilçeden biri olduklarını ifade ederek, "3 Avrupa şehri ile projeler yapacağız" diye konuştu.

"Biz Dünya Liderini Ağırladık"

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ile ABD Başkan Yardımcısı arasındaki geçen bir söyleşiden bahseden Başkan Uzun, "Bakan Bağış ABD Başkan Yardımcısına soruyor. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a diğer devlet adamlarına nazaran daha farklı bir ağırlama yapıldı. Bunun sebebi nedir? Sorusuna ABD Başkan Yardımcısının verdiği yanıt, biz dünya liderini ağırladık oluyor" dedi.

"Kültür Merkezinin Büyük Hizmetleri"

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nin birçok programa ev sahipliğini yaptığını belirten AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Selim Köroğlu ise kültür merkezinde 3 kapsamlı programa katıldıklarını ve kültür merkezinin Beylikdüzü'ne büyük hizmetlerde bulunduğunu belirterek, Başkan Uzun'a teşekkür etti.

Konuşmalarının ardından toplantı, "AK İstanbul yarışıyor, hizmetleri konuşuyor bilgi yarışması" ile son buldu ve plaket taktimi yapıldı

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Ab Ülkeleri İle Proje Gerçekleştireceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement