Abdest Alırken Üzerine Şadırvanın Çatısı Çöktü - Son Dakika
Güncel

Abdest Alırken Üzerine Şadırvanın Çatısı Çöktü

Abdest Alırken Üzerine Şadırvanın Çatısı Çöktü

Tekirdağ'da dün, Zahire Nazırı Ahmet Ağa Camii'nin şadırvan çatısının bir bölümü, ikindi namazını kılmak için abdest almaya hazırlanan 78 yaşındaki Nuri Koşay'ın üzerine çöktü.

08.08.2011 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'da dün, Zahire Nazırı Ahmet Ağa Camii'nin şadırvan çatısının bir bölümü, ikindi namazını kılmak için abdest almaya hazırlanan 78 yaşındaki Nuri Koşay'ın üzerine çöktü. Çöken çatının altından itfaiyenin yardımı ile çıkan Koşay olayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Tekirdağ'da yaşayan Nuri Koşay, dün akşam saatlerinde Hükümet Caddesi üzerinde bulunan Zahire Nazırı Ahmet Ağa Camii'ne giderek ikinci namazını kılmak için şadırvanda bulunan çeşmede abdest almak istedi. Koşay, abdest almak için hazırlandığı sırada 2 metre yüksekliğindeki şadırvanın çatısının bir kısmı üzerine çöktü. Cemaatin ihbarı ile olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri, çöken çatının altından Nuri Koşay'ı çıkardı. Olayı hafif sıyrıklarla atlatan Koşay, polis aracı ile Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Caminin 2 yıl önce Vakıflar Genel Müdürlüğü'nce incelendiği ve restorasyon kararı alınmasına rağmen çalışmaların henüz başlamadığı belirtildi. - Tekirdağ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Abdest Alırken Üzerine Şadırvanın Çatısı Çöktü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement