Abdullah Gül, AK Parti Kongresine Telgraf Gönderdi - Son Dakika
Güncel

Abdullah Gül, AK Parti Kongresine Telgraf Gönderdi

Abdullah Gül, AK Parti Kongresine Telgraf Gönderdi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, AK Parti kongresine gönderdiği telgrafta "AK Parti kongresinin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

27.08.2014 14:11  Güncelleme: 14:45

AK Parti'de bugün tarihi bir gün yaşanıyor. AK Parti'nin Ankara Arena'da gerçekleştirilen birinci olağanüstü kongresinde kurucu Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan partisine veda ediyor. Kongrede tüm delegeler, aday olarak adını Başbakan Erdoğan'ın açıkladığı Ahmet Davutoğlu ismi üzerinde birleşti.

ABDULLAH GÜL'DEN TELGRAF

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, AK Parti kongresine kutlama telgrafı gönderdi. Divan başkanı Haluk İpek'in adına gönderdiği telgrafta Abdullah Gül, "AK Parti kongresinin hayırlı olmasını diliyorum. Genel Başkanlık görevinden ayrılan seçilmiş Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a başarılar diler, müstakbel genel başkana da muvaffakiyetler temenni ederim" ifadesini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Abdullah Gül, AK Parti Kongresine Telgraf Gönderdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • AYDOĞAN: ETME BULMA DÜNYASI!!!KENDİN ETTİN KENDİN BULDUN!!AĞLA AĞLA, AĞLA GÖNÜL ŞARKISI İYİ GELİR. . 30 18 Yanıtla
  • ALİ OSMAN: adama öyle uzaktan baktırırlar, senin noterlik de boşa gitti 25 17 Yanıtla
  • TAHT: BUNLAR BÖYLE DÜŞÜNMÜYORAMA. DÜNYA TAHTLARI KİME KALDIKİ BUNLARA KALACAK. 23 10 Yanıtla
  • KANUNU UYGULA: ÇAPULCULAR GENE BAŞLADILAR YORUM YAPMAĞA ZAVALLILAR İÇLERİNDEKİ TATMİN OLMAMIŞ DUYGULARIYLA HABİRE SALLIYORLAR GÜL DEDİĞİNİZ ADAM BU ÜLKEDE SİZLERE BAŞBAKANLIK YAPTI CUMHURBAŞKANLIĞI YAPTI SİYASETİN ZİRVESİNE ULAŞTI ARTIK O CUMHURBAŞKANI OLARAK SİYASET TARİHİNDEKİ YERİNİ ALACAK AK PARTİ DİĞER DAVA ARKADAŞLARI GİBİ ONUN DA ÇOCUĞU GİBİDİR YAŞADIĞI SÜRE İÇİNDE BU DAVANIN DEVAM ETMESİ İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPACAKTIR SİZLER HİÇ HAYALLERE KAPILMAYIN BAKIN BU DAVA GÜLDEN SONRA BİR DAVA ADAMINI CUMHURBAŞKANI YAPTI SİZLER 1950 DEN SONRA BİR CUMHURBAŞKANI ÇIKARAMAMANIN EZİKLİĞİ İÇİNDE SALDIRIN KLAVYE ŞOVALYELERİ 20 10 Yanıtla
    gonyalı: KAÇ İSMAİL KAÇ :)))))) YANİ BU MİLLETİN YARISI ÇAPULCU DİĞER YARISI KUTUCU MU DİYON 0 0
  • meltem altun: ankara 1. noterliği gibi görev yaptı ama adamlara yaranamadı tarihin vefasız partisi 13 13 Yanıtla

Advertisement