Ace Of Mıce Exhibition" İstanbul'da Açıldı - Son Dakika
Güncel

Ace Of Mıce Exhibition" İstanbul'da Açıldı

Ace Of Mıce Exhibition" İstanbul\'da Açıldı

3. Toplantı, Kongre ve Etkinlik Sektörü Fuarı "Ace of MICE Exhibition", İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen açılış töreniyle başladı.

16.03.2016 12:19

3. Toplantı, Kongre ve Etkinlik Sektörü Fuarı "Ace of MICE Exhibition", İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen açılış töreniyle başladı.

Açılış törenine Turizm Medya Grubu kurucusu ve Genel Müdürü Volkan Ataman, Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı Murat Ersoy, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, İstanbul Kültür Turizm İl Müdürü Nedret Apaydın katıldı.

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, açılış töreninde yaptığı konuşmasında, Ankara Kızılay'da yaşanan terör saldırısını kınadığını, terör olaylarının uluslararası seyahat etme özgürlüğünü kısıtladığını ifade ederek, "Uluslararası seyahat etme özgürlüğünü ortadan kaldıran terör, Türkiye'ye karşı yapılan bir hadise değildir, insanlığa karşı yapılan bir hadisedir. Türkiye bugün bir açık hava türbülansından geçiyor. Bir savaşın barışa dönüştüğü, 101'inci yılını kutladığı, Türkiye'nin ön sözünün yazıldığı Çanakkale'de kendini gösteren birlik ve beraberliği bugün aynı derecede ihtiyacımız var. Bu mesele Türkiye Cumhuriyeti hükümetinin meselesi değildir. Bu mesele, vilayetin, belediyenin işi değildir. Bu mesele Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşayan 77 milyon insanın meselesidir. Şiddetle kınıyorum, lanetliyorum. Allah bir daha bize bu günleri göstermesin" dedi.

Açılış konuşmasının ardından fuarın açılış kurdelesi kesildi. Fuar 18 Mart' kadar açık olacak.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement