Adana Bakan Kaya, CHP'li Aldan'ı Kınadı - Son Dakika
Güncel

Adana Bakan Kaya, CHP'li Aldan'ı Kınadı

Bakan Kaya, CHP'li Aldan'ı kınadıAİLE ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, sözleri tartışmalara yol açan CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan'ı kınadı.

28.12.2017 15:18

Bakan Kaya, CHP'li Aldan'ı kınadı

AİLE ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, sözleri tartışmalara yol açan CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan'ı kınadı.

Bir dizi ziyaret ve etkinliğe katılmak üzere Adana'ya gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, ilk olarak Adana Valisi Mahmut Demirtaş'ı makamında ziyaret etti. Ak Parti Adana milletvekillerinin ve bakanlık bürokratlarının eşlik ettiği Bakan Kaya, valilik binasında kadınlara yönelik çalışmalar yürüten sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle buluştu. Ak Parti Adana İl Başkanlığı'nı da ziyaret eden Bakan Kaya, burada alkışlarla karşılandı.

'DİSİPLİN SORUŞTURMASI DA AÇILMALI'

İsim vermeden 696 sayılı KHK ile ilgili yaptığı açıklamalar nedeniyle tartışmalara yol açan CHP Milletvekili Ömer Süha Aldan'a tepki gösteren Bakan Kaya, şunları söyledi

Maalesef bir kaç gün önce bir CHP milletvekili 15 Temmuz gecesi canını hiçe sayarak meydanlara şehitlerimize, gazilerimize, o gece sokaklara çıkıp istiklaline ve istikbaline sahip çıkmak için tanklara bedeni siper etmiş kişilere karşı gerçekten ağza alınmayacak şekilde hakaretlerde bulundu. Ben kendisini kınıyorum. Sadece kınamakla da kalmamak lazım. CHP yönetimi tarafından bir an önce disiplin soruşturması açılıp gerekenin yapılması lazım. CHP'nin FETÖ ağzıyla bu şekilde konuşmaya devam etmesiyle milletimiz onlara seçimde çok büyük ders verecektir. 15 Temmuz gecesi milletimizle beraber meydanlardaydık. Sayın Cumhurbaşkanımız da 6 aylık torunları, kızları ve ailesiyle F-16'ların arasından Atatürk Havalimanı'na indi. O gece orada tankların önünü açtırarak kontrollü şekilde kaçış yapanı da gördük. CHP milletvekili bu sözlerinden dolayı bir an önce bu milletten özür dilemelidir.

Adana Bakan Kaya, CHP\'li Aldan\'ı Kınadı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Bakan Kaya, CHP'li Aldan'ı Kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement