Biyolojik çeşitliliği tahrip eden kişiye 80 bin 465 lira ceza - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Biyolojik çeşitliliği tahrip eden kişiye 80 bin 465 lira ceza

24.12.2021 12:54  Güncelleme: 14:10

Adana'nın Karataş ilçesinde, yaban hayatı geliştirme sahasında biyolojik çeşitliliği tahrip eden kişiye 80 bin 465 lira ceza uygulandı.

Adana'nın Karataş ilçesinde, yaban hayatı geliştirme sahasında biyolojik çeşitliliği tahrip eden kişiye 80 bin 465 lira ceza uygulandı.

Tabaklar ve Aydınlar mahalleri arasındaki yaban hayatı geliştirme sahasında, içinde biyolojik çeşitlilik barındıran kum tepesinin bir kısmının yıkıldığı bilgisi üzerine yetkililer harekete geçti.

Doğa Koruma ve Milli Parklar ile jandarma ekipleri, biyolojik çeşitliliği tahrip ettiğini belirlediği B.I'ya 80 bin 465 lira ceza kesti.

Bölgenin eski görünümüne kazandırılması için çalışma başlatıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Biyolojik çeşitliliği tahrip eden kişiye 80 bin 465 lira ceza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement