Adana'da çay ocağındaki cinayete 10 tutuklama - Son Dakika
Güncel

Adana'da çay ocağındaki cinayete 10 tutuklama

Adana'da çay ocağında bir kişinin öldürülmesi olayıyla ilgili polisin yaptığı çalışma ile 3 kişi daha tutuklandı, tutuklu sayısı 10'a yükseldi.

18.07.2023 09:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da çay ocağındaki cinayete 10 tutuklama

Adana'da çay ocağında bir kişinin öldürülmesi olayıyla ilgili polisin yaptığı çalışma ile 3 kişi daha tutuklandı, tutuklu sayısı 10'a yükseldi

ADANA - Adana'da çay ocağında bir kişinin öldürülmesi olayıyla ilgili 3 kişi daha tutuklandı. Olayda tutuklu sayısı 10'a çıktı.

Olay, 12 Temmuz günü saat 15.30 sıralarında merkez Yüreğir ilçesindeki Yüreğir Otogarı'nda meydana geldi. Otogarda değnekçi olarak çalışan Göksel Onmaz (56), çay ocağında oturduğu sırada yanına daha önceden husumetli olduğu Vural Çural G. ile 6 arkadaşı geldi. Taraflar arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Olayda Vural Çural G.'nin arkadaşları Hayrettin K. (26), Oğuzhan B. (25), Yusuf Z. (21), Onmaz'a tabancalarla ateş açtı. Onmaz, göğüs, boyun ve başına isabet eden kurşunlarla olay yerinde hayatını kaybetti. Şüpheliler ise otogardan kaçarak, izlerini kaybettirdi.

Cinayetin ardından İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kaçan şüphelilerin kimliklerini belirleyip, yakalanmaları için çalışma başlattı. Güçlü'nün, otogardaki yazıhanesini bir süre önce Ömer Y.'ye devrettiği, Onmaz'ın ise ikisinden de 250'şer bin lira para istediği öne sürüldü. Güçlü ile Ömer Y.'nin parayı vermeyi kabul etmemesi üzerine Onmaz'ın, "Size burada ekmek yedirmem" diyerek tehdit ettiği, olay günü de konuyu konuşmak için buluştukları iddia edildi.

Polis, şüphelilerden Onmaz'a ateş ettiği öne sürülen 3 şahsın Ceyhan ilçesine kaçtıklarını, kavgaya karışan Vural Çural G. ve arkadaşları Fırat Ş. (21), Muhammet K. ile Cengiz A.'nın ise Yüreğir ilçesi Levent Mahallesi'ndeki bir evde saklandıklarını tespit etti. Adreslere yapılan eş zamanlı baskınlarda 7 şüpheli gözaltına alındı. Emniyete götürülen şüpheliler ifadelerinde, Onmaz'ın küfretmesi üzerine tartışmanın çıktığını ve bunun üzerine darp edip, tabancayla ateş açtıklarını söyledi.Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi. Mahkemeye sevk edilen 7 şüpheli de tutuklandı.

Çalışmasına devam eden ekipler, olaya karışan 3 şüpheliyi daha tespit etti. Şüpheliler Fikri Can A.(25), Anıl G. ve Serdar B. düzenlenen operasyonla yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki ifadelerinde "Biz orada oturup konuşuyorduk. Sonra bir anda ortalık karıştı. Ardından silahlar patladı. Ne olduğu anlayamadık" dediği öğrenildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli de, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.Son tutuklamalarla cinayet nedeniyle cezaevine gönderilen sayısı 10'a yükseldi.

Adana\'da çay ocağındaki cinayete 10 tutuklama
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adana'da çay ocağındaki cinayete 10 tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement